Erdoğan: Hedefimiz yüzde 100...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti grubunda, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Başbakan Erdoğan konuşmasının ikinci bölümünde AK Parti Hükümeti'nin yaptığı icraatlardan bahsetti. Japonya'daki depremden sonra meydana gelen tablodan söz eden Erdoğan şunları söyledi:

"Vatan toprağının her noktasında fedakarca hizmet veren tüm sağlık personelimize milletçe bir kez daha şükranlarımızı ifade etmek istiyorum. Elbette her meslek önemlidir. Ancak öğretmenlerimiz ve sağlık personelimiz son derece hayati meslekleri icra ediyorlar. Yola çıkarken eğitim, sağlık, emniyet ve adalet noktasında, cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini milletimizle buluşturmanın çabası içinde olduk. Hastaneye sağlam gidenin hasta olarak çıktığı bir dönemden 74 milyon vatandaşımızın güvenilir hizmet aldığı bir sağlık sistemine ulaştık. AK Parti'den önce sağlık hizmetleri memnuniyet oranı %39 seviyesindeydi. Şu anda %73 oranında. % 100'lere ulaştırmak ve sğalık çalışanlarımızın haklarını daha iyi şartlarda teslim etmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Hepsinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum."

JAPONYA'YA YARDIM

"Hafta içinde Japonya 8.9 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Ciddi manada can ve mal kaybı var. Tablo net değil ancak görünen o ki Japonya 2. Dünya Savaşı sonrası en büyük acıyı yaşıyor. Deprem acısını bilen bir millet olarak bu hüzünlerini paylaşıyor, geçmiş olsun ve başsağlığı mesajlarını iletiyoruz. Öncü bir Kızılay ekibi şuan Japonya'da. 17 Ağustos depreminde bizi yalnız bırakmayan Japonya'ya biz de yardım elmizi uzatıyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri