Erdoğan, Baykal Kasetiyle İlgili İddialara Yanıt Verdi

Başbakan Erdoğan, Deniz Baykal'ın gizli görüntülerinin yayınlanması talimatını verdiği iddiasıyla ilgili, "Yine bir montaj." dedi.

Düzce'de halka seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP genel başkanı Deniz Baykal'la ilgili gizli görüntülerin yayınlanması talimatını verdiği iddialarına yanıt verdi. Erdoğan, "Yine bir montaj. Bunu anayasayı müzakere ederken, bu sosyal medyaya düştüğü zaman onu kaldıran kim ya? Ben kaldırdım ben. Bana bu saygısızlığı bu hakareti yapamazsınız" dedi.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

"Bu kasetçiliğin merkezi nerede? Satış yeri Unkapanı, Tahtakale. Zaten ben Sayın Kılıçdaroğlu'na tavsiye ettim. Senden iyi kasetçi olur.

"KILIÇDAROĞLU DENİLEN AHLAK YOKSUNU ADAM..."

Şimdi bu Sabah arkadaşlarım bana bir şey söylediler. Malum Baykal'la ilgili bir olay vardı ya. Yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Yine bir montaj. Ve Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam diyor ki "Açıklama yapsın" Yahu neyin açıklamasını yapacağım? Bunu anayasayı müzakere ederken, bu sosyal medyaya düştüğü zaman onu kaldıran kim ya? Ben kaldırdım ben.

Bugün tweetlerde bu ülkenin başbakanına hakaret edilmesini tavsiye eden sensin. Bizzat bu işi zaten kendin yapıyorsun. Çünkü ahlak yoksunusun ve cibilliyet noktasında sıkıntısı var. Karakteri bu.

"BAŞBAKAN'A BU SAYGISIZLIĞI YAPAMAZSINIZ"

Açıkça söylüyorum, öyle montajlarla filan bir yere varamazsınız. Ve yarım saat içerisinde kalkıp onu sosyal medyadan kaldıran bir başbakana bu saygısızlığı, bu hakareti de yapamazsın.

"BU TÜR AHLAKSIZLIKLARI YAPACAK KADAR AHLAKSIZ, DENSİZ DEĞİLİZ"

Biz, inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz. Ama sende o var. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya'da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz, CD'leri beraber hazırlıyorsunuz. Ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.

"SİZDEN YOĞURT OLMAZ"

Dün için ne diyorlardı? Kaos olacak. 25 Mart kaos. Ne oldu? 17 Aralık dediniz olmadı, 25 Aralık dediniz olmadı, seçim dediniz olmadı. Doldur boşalt, sizden yoğurt olmaz. Biz çalışıyoruz, biz bu millete sevdalıyız, bizim aşkımız var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri