Erdoğan - Bahçeli görüşmesi sonrası AK Parti'den açıklama

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Merkez'den ayrılırken açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımızla Sayın Bahçeli arasında Cumhur İttifakı'nı oluşturan iradenin tazelenmesine dönük önemli ve verimli bir görüşme yapıldı. Gayet memnuniyet verici bir görüşme, yerel seçimdeki iş birliği ile ilgili olarak da son derece olumlu bir noktada olduğumuzu, memnuniyet verici bir noktada olduğumuzu ifade edebilirim." diye konuştu.

Çelik, "Bundan sonra takvim şu şekilde işleyecek; genel başkan yardımcısı arkadaşlarımız, bizden Sayın Özhaseki, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Sadir Bey ile görüşüyordu, bir araya gelecekler ve bu şekilde bu görüşme gerçekleştikten sonra tekrar kendi vardıkları sonuçlarla ilgili olarak genel başkanlarımıza rapor sunacaklar. Arkasından genel başkanlar, liderler tekrar bir araya gelecekler ve böylece yerel seçimlere dönük olarak, ittifakla ilgili olarak çerçeve ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

kaynak: http://www.akparti.org.tr/site/haberler/cumartesi-gunu-cumhurbaskanimizin-baskanliginda-bir-tanitim-toplantisi-olac/105834#1

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri