Erbakan "Rakibimiz Erdoğan"

Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıya, Erbakan'ın GİK üyesi oğlu Fatih, kızı Elif ile YDK üyesi damadı Mehmet Altınöz de katıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, “Bu kongre, aynen bu dava başlarken Milli Nizam kongresinde görülen aşkı, şevki, göz parıltısını ve ruhu ortaya koymuştur. Besmeleyi çekiyoruz ve başlıyoruz. Allah muvaffakıyetler versin” dedi. Erbakan, “ortada iki parti var, AKP ve Saadet Partisi” diye konuştu.
Saadet Partisi'nin dün yapılan olağanüstü büyük kongresinde seçilen Genel İdare Kurulu (GİK), ilk toplantısını, Genel Başkan Necmettin Erbakan başkanlığında yaptı.Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıya, Erbakan'ın GİK üyesi oğlu Fatih Erbakan ile kızı Elif Erbakan Altınöz ile Yüksek Disiplin Kurulu üyesi damadı Mehmet Altınöz de katıldı. Erbakan, toplantının yapılacağı salona gelişinde “Başbakan Erbakan”, “Mücahit Erbakan”, “Hocamıza sadakat şerefimizdir” ve “Sabrettik, kavuştuk Elhamdülillah” sloganları ve alkışlarla karşılandı.

İki parti karşı karşıya
Konuşmasına Besmele ile ve dua okuyarak başlayan Erbakan, partililere hitaben şöyle konuştu:
“Besmeleyi çekiyoruz ve başlıyoruz. Önümüzdeki seçime aslında 3 parti giriyor; Halk Partisi, AKP ve Saadet Partisi. Bu üç parti içinde Halk Partisi, yıllardır yaptığı icraatlar dolayısıyla mühürlenmiştir. Yüzde 20'den yukarıya çıkamaz. İster çarşafa rozet taksın, ister toplantılarını Hacı Bayram'da yapsın, olmaz. Bunu kendileri de biliyorlar. Bu nedenle ortada iki parti kalıyor, AKP ve Saadet Partisi. Önümüzde 8 ay var. Milletimiz bu iki parti arasındaki mukayeseyi yapacaklar ve elbette SaadetPartisi diyecekler. Çünkü AKP kuşun saman dolusudur, Saadet Partisi canlısıdır. Canlı varken saman dolusuyla oyalanılmaz, vakit kaybedilmez. 8 senede yaptıkları icraat oyalamaktan başka bir şey değildir.”

Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri