Emniyet'te Bahçeli alarmı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Grup Başkanvekili Oktay Vural ve başka bazı partililere yönelik suikast ihbarıyla ilgili önlemler genişletildi.

Bahçeli, Vural ve bazı partililerle, MHP teşkilat binalarına sol bir terör örgütü tarafından suikast ve saldırı girişiminde bulunulacağı istihbaratı alınmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Emniyet, ilk olarak korumaları uyarırken, ikinci dalgada ise önlemleri artırdı. Edinilen bilgiye göre ilk önlemlerin devamında şu önlemler alındı.
 Emniyet'e çağırılan korumalara çift çalışmaları önerildi.
 Emniyet her türlü telsiz, silah ve diğer teçhizatı sınır koymadan verebileceğini, gerekli tüm önlemlerin eksiksiz alınması gerektiğini bildirdi. Gerekiyorsa fazladan koruma sağlanabileceği ifade edildi.
 Bahçeli ve kurmaylarının parti, konut, Meclis gibi yerlere giriş çıkış saatlerini önceden duyurmaması, saatlerde zaman zaman değişiklik yapılması önerildi.
 Sık sık araç değiştirilmesi, hep aynı aracın kullanılmaması tavsiye edildi.
 Bahçeli'nin konutu çevresindeki jandarma ve emniyet güçleri de daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

ÖZEL GÜVENLİK
Emniyet'in uyarıları doğrultusunda özel güvenlikçilerin sayısı da artırıldı. Bahçeli'nin konutunun güvenliğini sağlayan özel güvenlik şirketi, Emniyet Özel Harekat Dairesi'nden emekli 4 polisi, özel güvenlikçi olarak Bahçeli'yi korumakla görevlendirdi.

 Sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri