Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Ödemeleri İçin Son Hafta

ANKARA (ANKA) – Çankaya Belediyesi vergi ödemelerinin son güne bırakılmaması konusunda mükellefleri uyardı.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde son haftaya girildiği belirtildi. Vergi ödemelerinin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulunulan açıklamada, “Mükelleflerimiz son gün olan 30 Kasım'a kadar beklemeden http://www.cankaya.bel.tr/vergiler.asp linkinden sorgulayacakları vergi borçlarını internet üzerinden kredi kartıyla ya da bizzat semt vergi tahsilat bürolarına yatırabilirler” denildi. Belediye ilgili tüm vergi ve harçların internet vizesinden veya kendilerine en yakın tahsilat bürolarından yapılabileceği de ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, Çankaya Belediyesi'nin çağrı merkezi ile de mükelleflere bilgi verdiği belirtildi. Belediyenin 0312 458 89 00/4800 numaralı telefonunu arayan herkes vergi numaraları ve borçlarını sorgularken, beyannameye ilişkin de bilgi alabilecek.
Öte yandan, Çankaya Belediyesi'nin, vergi dönemi son iş günü hafta sonuna denk geldiği için 1 Aralık Pazartesi günü de tahsilata devam edeceği bildirildi.(ANKA)
(DNZ/BÜN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri