Emine Erdoğan TEKEL'e el koydu

Kadın Tekel işçileri 'çat kapı' Başbakan'ın evinin önüne geldi. Ama Başbakanla değil, Emine Hanım'la görüşmek istiyorlar!

 

Kadın TEKEL işçileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve eşi Emine Erdoğan'ın evinin önünde bekliyor. Ellerinde çiçeklerle "Çat kapı geldik, umudumuz Emine hanım" diyen işçiler, Emine Erdoğan'a görüşme taleplerini ilettti.

8 İŞÇİNİN İÇERİ GİRMESİNE İZİN VERİLDİ

Yaklaşık 3 saat bekledikten sonra Başbakan'ın Subayevleri'ndeki evinin önüne gelen 3 kadın işçinin GBT kontrolleri yapıldıktan sonra içeri girmelerine izin verildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN DA EVDEYDİ

"Emine Erdoğan da anne, bizi anlayacağını düşünüyoruz" diye içeri giren kadınlar karşılarında sadece Emine Erdoğan'ı değil Başbakan Erdoğan'ı da buldular.

Amman ha sakın!..

Sakın ola, TEKEL İşçilerinin talepleri kabul edilecekse bunu Başbakan'ın eşi Emine Hanımefendi'nin sağladığı gibi bir hava yaratılmasın…

“Valide Sultan” dönemlerinde olduğu gibi “Hanım Sultan” sürecinin başladığına işaret eder ki; bu, hem Devlet'e ve hem de Ak Parti Hükümetine yapılabilecek en büyük kötülüktür…

Adnan Berk Okan

OLUMLU BİR GÖRÜŞME OLDU

Kadınlar görüşmeden sonra ise şu açıklamaları yaptı:
"Karşımızda Başbakan'ı görünce çok şaşırdık. Bizim için büyük mutluluk oldu. Çok olumlu bir gelişme oldu. Yaşadıklarımızı ve yaşayacaklarımızı anlattık. Çok samimi bir şekilde cevap verdiler. Biz Emine Erdoğan'la görüşmeye gittik ama Başbakan Erdoğan'la da görüştük. Bizim için çok büyük sürpriz oldu.

Tatmin olduk. Biz sadece kadın olarak, işçi olarak görüştük. Gelişmeleri TÜRK-İŞ 'le görüşecekler ama biz açıklamalardan tatmin olduk. Gerekli açıklamayı Türk-İş yapacak. "

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=232564

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri