Eğitim Sen "Sendika Eğitimcisi" Yetiştiriyor

Eğitim Sen Sendika Eğitimcisi Yetiştirme Programının I. Aşaması Tamamlandı!

 

Eğitim Sen Merkez Eğitim Sekreterliği tarafından planlanan "Sendika Eğitimcisi Yetiştirme Programı"nın I. Aşaması 28-31 Ocak tarihleri arasında, 92 eğitimci adayının katılımıyla, Eğitim Sen Genel Merkezi`nde yapıldı. 

Genel Başkanımız Ünsal Yıldız`ın açılış konuşması ile başlayan Sendika Eğitimcisi Yetiştirme programının 1. gününde,   Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yücel DEMİRER`in sunumlarıyla "Devlet, Sınıflar ve Demokrasi" ve "Türkiye`nin Toplumsal Yapısı ve Siyasal Dinamikleri" konularında eğitim çalışmaları yapıldı. 

Yücel Demirer‘in "Devlet, Sınıflar ve Demokrasi" sunumunu görmek için tıklayınız. 

Yücel Demirer‘in toplumsal siyasal yapı üzerine sunumunu görmek  için tıklayınız.

29 Ocak Salı günü Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa DURMUŞ`un sunumları ile "Temel İktisadi Kavramlar, Ekonomi Politik ve Kapitalizmin Krizi" konularında eğitim çalışmaları yapıldı.

Mustafa Durmuş‘un sunumunu görmek için tıklayınız.

30 Ocak Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Araştırma Görevlisi Dinçer DEMİRKENT`in sunumlarıyla "Türkiye`nin Anayasal Düzeni", "Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri" ve "Yeni Anayasa Tartışmaları" konularında eğitim çalışmaları yapıldı.

31 Ocak Perşembe günü Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gamze YÜCESAN ÖZDEMİR`in sunumlarıyla "Emek Sürecinin Dönüşümü" ve "Kamu Emek Sürecinde Yaşanan Dönüşüm" konularında eğitim çalışmaları yapıldı.

Gamze Yücesan Özdemir‘in sunumunu görmek için tıklayınız. 

Her eğitim çalışmasının sonunda gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde eğitim konuları üzerinden tartışmalar gerçekleştirildi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri