EĞİTİM MARATONU

EĞİTİM MARATONU

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan ile hayırsever M.Ali Coşkun ve Hasan Coşkun kardeşler arasında, 12 Temmuz 2011 Salı günü Ankara Valiliğinde protokol imzalandı.

 Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, 2011 yılı Ocak ayından itibaren 23. protokolü gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Türkiye sevdası bağlamında iki yüce yürekli insanla sizleri tanıştırmaktan onur duyarım. Önemli olan hayırseverlerin Eğitime % 100 Destek Kampanyası kapsamında yaptıkları desteğin miktarı değil, bir tuğla, bir kiremit bile bizim için önemlidir." dedi. Ankara Valisi 355. derslik protokolünün imzasıyla birlikte son altı ayda eğitimde önemli rakamlar yakalandığını, Ankara millî eğitimini çağdaş standartlara ulaştırmak için koşuya devam edeceklerini söyledi. Antalya’nın Akseki ilçesinden Ankara’ya gelerek iş hayatında büyük başarılar elde eden Coşkun kardeşlerin, eğitime verdikleri önemden de bahseden Yüksel, hayırseverlere "Sizler yaptırdığınız bu okullarla çocuklarımızın yüreklerinde yaşamaya devam edeceksiniz. Ankara’nın çocukları sizlere minnettardır." diyerek onların tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını umut ettiğini belirtti. İmza öncesi hayırseverler, eğitime destek vermelerinden ve geride böyle bir eser bırakmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.  

Kâmil Aydoğan: "Ankara’da okullar tatil ancak millî eğitimde koşu devam ediyor."

 Ankara Millî Eğitim Müdürü Kâmil Aydoğan; "Hayırsever M. Ali Coşkun ve Hasan Coşkun’un Çankaya İlçesi Öveçler Mahallesi’ne yaptırdıkları Coşkun Kardeşler Kız Meslek Lisesi yapımıyla o bölgedeki büyük ihtiyacı giderdiler ve Ankara millî eğitimine büyük katkı sağladılar. Hedefimiz bugün derslik başına düşen öğrenci sayısını 30’un altına düşürmektir. 4 Ocaktan bu yana protokollerle sağlanan derslik sayımız 355’e ulaşmıştır. Sayın Valimizin arkamızda güçlü bir şekilde duruşuyla, hayırseverlerin eğitime yönelik cömertlikleriyle hedeflediğimiz yolda hızla ilerlemekteyiz." dedi. Aydoğan’ın, Ankara’da okulların tatil olduğunu ancak millî eğitimde koşunun devam ettiğini söylemesinin ardından protokolün imzalanmasına geçildi.

 23. protokol imzası esnasında Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız ve Millî Eğitim Müdürlüğü, Eğitime % 100 Destek Kampanyası Bölümü Müdür Yardımcısı Zeki Eryücel hazır bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri