Eğitim Bir Sen Kamil Aydoğan'a Sahip Çıktı

ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KAMİL AYDOĞAN’IN YIPRATILMASINA YÖNELİK ÇIKAN HABERLE İLGİLİ EĞİTİM-BİR-SEN ANKARA ŞUBELERİNDEN KAMUOYUNA ZARURİ BİR AÇIKLAMADIR.

Biz Eğitim-Bir-Senliler olarak doğru kimden gelirse gelsin doğrunun yanında yer almayı, yanlışı kim yaparsa yapsın yanlışın karşısında durmayı ilke edinen bir sendikal anlayışın müntesipleriyiz. Bazı gazete sayfalarında, televizyon ekranlarında internet haber sitelerinde kasıtlı olarak yapılan ve yaptırılan asparagas haberlerle bireylerin veya kurumların toplum nazarında itibarının yok edilmesine yönelik mesnetsiz, yoruma dayalı, karalama ve zarar verme amaçlı yayınlanan haberlere asla itibar etmiyoruz.

 

            9 Temmuz 2013 Salı günü “Ankara Sayfası” isimli haber sitesinde Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan aleyhinde bir takım isnatlarda bulunulmuş, adını Eğitim Bir-Senliler  Ankara platformu koydukları bir platformun üyeleri tarafından önümüzdeki günlerde Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Protesto mitingi yapma hazırlıklarının olduğu, bu mitingin  “Başbakanına ve sandıktaki oyuna sahip çık eğitimci” ismiyle  yapılacağı fakat konuyu yönetim kurulunda görüştükleri, bakanlığın konu hakkındaki inceleme ve soruşturmasını bekledikleri  ifade edilmiştir.

            Adı geçen haberle ve yapılacağı ifade edilen eylemle Eğitim-Bir-Sen’in ve Eğitim-Bir-Sen Ankara Şube başkan ve yönetimlerinin doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir ilgisinin olmadığı, tamamen Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğanı yıpratmaya yönelik olduğu kadar sendikamızı yıpratmaya yönelik asparagas haberler olduğu anlaşılmaktadır.          Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ile Eğitim-Bir-Sen Ankara Şube yönetim ve üyelerinin bireysel sorunu yoktur. Eğitim-Bir-Sen Eğitim Emekçileri ile ilgili sorunları da hiçbir kirli oyunlara bulaşmadan diyalog içinde çözülebilme metodunu benimsemektedir.

            Eğitim-Bir-Sen; Eğitim-Bir-Sen yöneticilerinin bilgisi dışında kişisel intikamlara alet edilmeyecek kadar büyük bir sendikadır. Eğitim-Bir-Sen yapacağı eylemleri hiç bir payandaya ihtiyaç duymadan kendisi yapacak kadar güçlü bir reflekse sahiptir. Kim olduğu açıkça belli olmayan kişi veya kişilerin sendikamızın ismini kullanmak suretiyle Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüzün yıpratılması veya başka amaçlarla kullanılmasına müsaade etmeyecektir. Eğitim-Bir-Sen Ankara Şubeleri olarak kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

                        EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENSENDİKASI ANKARA

1 Nolu Şube Başkanı      2 Nolu Şube Başkanı     3 Nolu Şube Başkanı

Mustafa Kır                       Cemil Erkan              İlhan Eranıl

    

 

4 Nolu Şube Başkanı                                 5 Nolu Şube Başkanı

Tekin Korku                                                Ayhan Okuyucu

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB PERSONEL Haberleri