Eğitim 2023 İdarecilik Sınavı Kursu BAŞLADI...

Eğitim 2023 İdarecilik Sınavı Kursu BAŞLADI...

01-02/10/2011 tarihlerinde yapılacak olan MEB İdarecilik Sınavlarına Hazırlık Kursu Açılış Toplantısı 03-04/09/2011 tarihlerinde gerçekleştirildi. Açılış Toplantısına üyelerimiz, Genel Başkan Ertekin ENGİN, Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nuh KABAKCI, YDK Üyesi 

Kenan GEDİK, EBİLSİS Şirketi Genel Müdürü İbrahim KARABULUT, Mevzuat Dersi Öğretmeni Hüdayi ALTINTAŞ VE Türkçe Öğretmeni Ali BAYDAR katıldılar.

Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilen açılış toplantısına Nuh KABAKCI’NIN kursiyerlere hitap etmesiyle başlandı. Nuh KABAKCI uygulanacak olan müfredat ve dersler hakkında bilgi verdikten sonra sözü Genel Başkan Ertekin ENGİN’E bıraktı. Ertekin ENGİN katılımcılara teşekkür ettikten sonra derneği faaliyetleri ve amaçları hakkında bilgi verdi. Sırasıyla söz alan öğretmenlerin ardından İbrahim KARABULUT teknik konular hakkında kursiyerlerle konuştu.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen son bölümün ardından Açılış Toplantısın cumartesi günkü bölümü sona erdi. Pazar günü gerçekleştirilen ikinci toplantıda kursiyerlere Nuh KABAKCI ve İbrahim KARABULUT hitap etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri