e-Okul'da Düzenleme Yapılmadan Veri Girişi yok

MEB Valiliklere gönderdiği yazı ile okulların ilkokul ve ortaokul olarak yeniden e-Okul sistemine tanıtımı yapıldığından veri girişinin yapılamadığını bildirmiştir.

 

MEB Temel Eğitim genel Müdürlüğü Valiliklere gönderdiği yazı ile 4+4+4 Eğitim Sistemi ile okulların ilkokul ve ortaokul olarak yeniden e-Okul sistemine tanıtımı yapıldığından veri girişinin yapılamadığını bildirmiştir.

Gönderilen yazıda; İlköğretim okullarında sunulan eğitim hizmetlerinin niteliklerinin tespit edilmesi ve geliştirilmesi için Genel Müdürlüğümüzce uygulamaya konulan İlköğretim Kurumlan Standartlarının, ülke genelinde yaygınlaştırılması kapsamında Valiliklerce yapılması gereken işler ilgi yazı ile duyurulmuştur.

Genel Müdürlüğümüze bağlı okulların, ÎKS sistemine veri girişimdeki işlemlere ilişkin aşamalar ilgi yazı ekinde gönderilen takvimde yer almaktadır. Buna göre son veri giriş tarihi 30 Haziran 2012 olarak belirtilmektedir. 4+4+4 Eğitim Sistemi ile okullarımızın ilkokul ve ortaokul olarak yeniden e-Okul sistemine tanıtımı yapılmaktadır. e-Okul sistemindeki düzenlemelerin tamamlanamaması sebebiyle İKS yazılımına veri girişi yapılamamaktadır.

Takvimde belirtilen veri giriş tarihleri güncellenerek okullarımızla yeniden paylaşılacaktır. Veri girişi yapamayan ya da veri giriş işlemlerini tamamlayamayan okullar yeni tarihler belirlene kadar ÎKS sistemine veri girişi yapamayacaklardır. e-Okuldaki yeni düzenlemeler tamamlandığında ancak ÎKS veri girişi yapılabilecektir." demektedir.

A. Rasim Asker


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri