'Dünya saati' kampanyası

The Marmara Otelleri ve Şekerbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfının (WWF), küresel iklim değişimine dikkati çekmek için dünya genelinde her yıl düzenlediği ve bu yıl 26 Martta gerçekleştirilecek ''Dünya Saati'' kampanyasına destek verecek.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk kez Mart 2007'de Avustralya'nın Sydney kentinde başlatılan ve bu yıl 26 Mart Cumartesi günü 20.30 ile 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek ''Dünya Saati'' kampanyası kapsamında The Marmara Hotels & Residences, sürdürülebilir bir gelecek için tüm otellerinde ışıklarını söndürecek. Otel, misafirlerinin de desteğiyle çeşitli bölümlerinde ışıklarını bir saat süreyle kapatarak küresel harekete katılacak.

Şekerbank, kampanyaya, bu yılda Metrocity ve Kartal Genel Müdürlük binalarının ışıklarını bir saat süreyle kapatarak destek verecek. Çevre duyarlılığını destekleyen Şekerbank, tasarruf ve çevre koruma konusunda toplumsal bilinç oluşturmaya yönelik olarak 2009 yılında geliştirdiği EKO kredi ürünüyle küresel ısınmaya, enerji verimliliği ve tasarrufu yoluyla katkı sağlama hedefini sürdürüyor.

Bu çerçevede 2009 yılından bu yana geçen 1,5 yılda, 15 binden fazla kişiyi enerji tasarrufu ile tanıştıran Şekerbank, doğal kaynakların korunmasına ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.
 cumhuriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri