Doğalgaz fiyatında indirim yapacağız

Başbakan Tayyip Erdoğan, petrol fiyatlarındaki düşüş sürerse doğalgazda da indirimin yapacaklarını söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, petrol fiyatlarındaki düşme sürecinin devam etmesi halinde doğalgaz fiyatlarında indirim yapacaklarını söyledi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) yurt genelinde tamamladığı 20 baraj ve enerji tesisi ile İzmir'de toplam 136 milyon TL'ye mal olan 675 tesisin açılışı dolayısıyla Başbakan Erdoğan'ın da katılımıyla İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

Spor Salonu'na, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel ile giren Erdoğan, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Göreve geldiğimizde petrolün varili 26.6 dolardı, 150 dolara kadar çıktı. Şu anda fiyatlar düşmüş vaziyette. Bu sürecin devam etmesi halinde, arkadaşlarımız çalışmalarını yapıyor. Doğalgaz fiyatlarında da o zaman indirimi zaten yaparız. Biz halkımızın cebindeki parada gözü olmayan bir iktidarız."

www.mynet.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri