Dilipak konuştu ‘değişim kendimizden başlamalı’

Dilipak konuştu ‘değişim kendimizden başlamalı’

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak Dost-Yar cemiyetinin Ankara’da düzenlediği ‘Yükselen Türkiye ve Önündeki Engeller’ başlıklı konferansta konuştu. Keçiören Necip Fazıl Kısakürek sahnesinde gerçekleşen konferansa katılımın olduğu gözüktü.

Kuran tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını yapan Dost-Yar cemiyeti başkanı Ali Yüksel ‘Bizler Kuranı Kerimde bahsedilen ‘İçinizden sizi hayra çağıran kötülükten nehyeden bir topluluk olsun’ ayeti gereği bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Yarın Aksarayda Dost-Yar’ın şube açılışı ve bir temel atma törenini gerçekleştireceğiz diğer günde  Niğde ve Adanada şubelerimizin faaliyetlerine Abdurrahman Dilipak beyle katılacağız’diyerek Dost-Yar’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sahneye gelen Dilipak ‘İktidar ve mal insanların ahiretini kurtarmaz,şeyhlerinizden hocalarınızdan liderlerinizden de sizi kurtarmasını beklemeyin. Onları  kurtaracak olanlar asıl sizlersiniz’ dedikten sonra her bireyin kendisini iyi yetiştirmesi gerektiğini belirterek ‘Bir zamanlar ABD’de 3 ay bekleyerek İMF’den para dilenirken şimdi yılda 7 milyar dolar dünya mazlumlarına yardım ediyoruz ve Allah bunun bereketini veriyor Merkez bankasının kasasında 150 Milyar dolarımız var. Bu Allahın rızasına uygun hareket eden mazlumlara yardım eden sizlerin eseridir Allah kendi yolunda gidenlere bereket verir’ dedi.

Dilipak eğitimin önemine değindiği konuşmasında ‘3. Havalimanıyla 100 milyon insanın ülkemize gelmesi bekleniyor. Bu insanlarla anlaşabilmemiz için başta Arapça olmak üzere Çince, Rusça gibi bir çok dilleri çocuklarımıza öğretmeliyiz. Anaokuluna okula göndermekle çocuklarımızı yetiştirdiğinizi zannetmeyin. Anaokulunda ana yok huzurevinde de huzur yok. İktidarın başarılarının devamı sizin başarılarınıza bağlıdır bu yüzden çok çalışmalıyız. Doktor değil kendi medeniyet anlayışımıza uygun ‘hekim’ yetiştirmeliyiz. Hekim hikmet sahibidir çünkü.Bize okutulan tarihte tarih değil masaldır’ diyerek Eflatun’un Atinalı değil Çanakkaleli olduğunu Çanakkale savaşında Çanakkale geçilmez denilse de düşmanı 3 yıl sonra geçip İstanbul’u işgal ettiğini belirterek başta Kurtuluş savaşı olmak üzere basmakalıp tarih bilgilerine inanmamamız gerektiğini belirtti.

Konferansın satır aralarında ilginç bilgilerde veren Dilipak Adnan hoca lakaplı Adnan Oktar’ın yıllarca masonlar Yahudiler diyerek insanları korkuttuğunu ama en sonunda kendisinin mason olduğunun ortaya çıktığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri