Dicle'nin doğusunu 1 yılda TEMİZLEYECEĞİZ

Osman Pamukoğlu, terör örgütü kuran ve yönetenler için idamı geri getireceklerini söyledi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Konya Teşkilatınca, Atatürk Stadı kompleksindeki Mavi Düğün Salonu'nda düzenlenen, ''Hak, Eşitlik ve Güncel Siyasi Olaylar'' konulu konferansta, siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Partisinin 3,5 ayda 40'ın üzerinde il ve 200'ün üzerinde ilçede örgütlenmesini tamamladığını bildiren Pamukoğlu, ''Bu örgütlenmeyi halk yaptı. Merkezden bir lira bile verilmeden bu örgütlenme yapıldı. Merkezden finans almadan, bugüne kadar böyle bir örgütlenmeyle kurulan bir parti görülmedi. Kendi ceplerinden ve imkanlarından ayırdıkları paralarla bu örgütlenmeyi yaptılar'' diye konuştu.

Osman Pamukoğlu, bir devletin ekonomisinin, eğitiminin ve ordusunun zayıf olabileceğini ifade ederek, ''Bunları güçlendirebilirsiniz ancak, bir şey tam olmazsa, toplumsal güven ve huzur kalmaz. Onun adı da adalet ve hukuktur'' dedi.

Türkiye'de 30 yıldır terör örgütüyle mücadele edildiğini belirten Pamukoğlu, şunları söyledi:

''Terör örgütü kuran ve yönetenler için idamı geri getireceğiz. Başka yolumuz yok. Bizim isteyip de yapamayacağımız şey yok. En yüksek dağları bile aşabiliriz. Başı dik devlet, onurlu millet olmanın bedeli neyse onu ödemeye hazırız. Dicle'nin doğusundaki dağları 365 günde temizleyeceğiz. Bir gece gidip hepsini alacağız. Yerleşim yerlerinde bunlara destek sağlayanlar varsa onları toplayacağız.''

Pamukoğlu, göreve geldiklerinde siyasilerin dokunulmazlıklarını kaldıracaklarını ve yolsuzlukla mücadele edeceğini belirterek, ''Yolsuzluk yapanların bundan elde ettiği bütün mallarına el koyacağız'' dedi.
ensonhaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri