Devlet Bahçeli'nin İzmir konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir Bayrak mitinginde konuştu.

 

MHP'nin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' sloganı ile başlattığımitinglerin ikincisi bugün İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlendi. Meydandaki kalabalığa seslenen MHP liderinin hedefinde hükümet vardı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

23 Mart 2013 tarihinde Bursa'da yaptığımı Kuruluş mitinginden sonra şimdi de sizlerin huzurundayız. Böylesi bir sevgi sağanağını bizlere yaşattığı için Allah'a şükrediyorum. 1919 Samsun'daki erdem, Erzurum kongresindeki şuur, Sivas kongresindeki azim aynıyla aramızdadır.

 

TÜRK MİLLETİ TÜRKİYE NEREDE?

Vatan bayrak millet tutkunları hoş geldiniz. İzmirli kardeşlerim ve tüm dava arkadaşlarım sefalar getirdiniz. Bayrak İzmir'den doğruluyor, İzmir'de bayrak desten yazıyor. Bayrak Ege'nin semalarında parlıyor. Bayraklar nerede? Milliyetçi vatanseverler nerede? Dosta güvenmeyen kutlu yürekler nerede? Türk milleti Türkiye nerede?

Bugün Türkiye İzmir'den ses vermektedir. Birlikte yaşama ülkümüz daha daperçinleniyor. Bugün Gündoğdu Meydanı'nda gün doğuyor güneş açıyor. Bugün Alsancak kırmızı ile beyazın düğününe ev sahipliği yapıyor. Türk milletine yol ve destek veriyor.

ÇOK YAŞA İZMİR, ÇOK YAŞA İZMİRLİ

İzmir'in dağlarında çiçekler boy veriyor. Cesaret dolu milli vicdanlar meydan okuyor, zalimlere mesaj veriyor. Bayraklar dalgalanıyor, vatan yükseliyor. İzmir bugün bir başka bakıyor. İzmir şimdi bir başka güzellik saçıyor. Çok yaşa İzmirçok yaşa İzmirli kardeşim bin yaşa Türkiye.

Sana selam vermeden her canlıyı hasım bildik. Seni çiğnemeye kalkışan her bedbahta kin duyduk. Sen İslam'ın sancağı oldun. Yokluğunla deliye çevirdin. Bil ki bayrağım seninle doğduk, seninle soluklandık ve seninle öleceğiz.

BAYRAĞI KORUMAK VAZİFEMİZDİR

Seni değersizleştirmeye ve yırtmaya çalışan AKP takviyeli bölücülere and olsun ki fırsat tanımayacağız. Seni lekelemeye çalışan haçlıları şaşkına çevireceğiz. Seni indirmeyi aklından geçiren kalleşlere izin vermeyeceğiz. Çünkü bayrak bağımsızlığımızın şerefimizin sembolüdür. Ay yıldızlı al bayrak Türk milletinin eksilmeyecek milli servetidir.

Bayrağı korumak her birimizin vazifesidir. Bir vatana sahipsek bu şüphesiz binlerce yıllık alın terinin sonucudur. Kuruluşumuzdan kurtuluşumuza geçen asırlar boyunca kilim gibi kardeşliğimizi dokuduk. Zor anlarda sırt sırta verdik. Aynı kader gemisinde yüzdük, birbirimizin can yoldaşı olmayı başardık.

'VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM' SLOGANLARI

Kökenimiz ne olursa olsun Türk milletinin eşit ve saygın birer ferdi olmayı diledik. Ne 36'ya bölündük ne etnik tahriklere kapıldık. Ne komşumuzun kökünü araştırdık ne de iş yaparken yuva kurarken bunun hesabını yaptık.

Türk milleti böyle oluştu. Çökertilmeye çalışan T.C. böyle hayat buldu. Bizi ayırmaya ve yok etmeye kim niyetlenmişse bunlara kapımızı ve gönlümüzü kapattık. Bir şanımız ve bir kimliğimiz varsa, bir kültürümüz bir dilimiz mevutsa bunun ana kaynağı mazideki fedakarlıklardır.

(İzmir'deki kalabalık da 'Vur de vuralım öl de ölelim' sloganları attı) BOP eş başkanı bu sese kulak vermelidir. Bu milli çığlığı duymalı, korkmalı ve ayağını denk aklını başına almalıdır. İşbirlikçi hainler yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir. Çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten kendilerine düşen payı çıkarmalıdır.

ŞEREFSİZLER AHLAKSIZLAR

63 aklı karışık bu sesten ürkmelidir. Bu 63'lükler PKK sözcülüğünden acilen vazgeçmelidir. Milliyetçi vatanseverlere çapulcular diyen ve asıl çapulcularla alçaklarla kader ortaklığı yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir. Bayrağı indirmeye çalışan şerefsizler, milleti bölmeye çalışan ahlaksızlar bu sesle yerin dibine batmalıdır. Sizin sesiniz bereketin doğruluğun direncin dirliğin ve dik duruşun sesidir. Sizin sesiniz kardeşliğin, milli vicdanın, milli kimliğin sesidir.

Gündoğdu'dan yükselen bu ses sevgiyle yoğrulmuş saygıyla olgunlaştırılmış ve asla bozulmayacak olan müşterek kalp atışıdır.- Türkiye kapkara bir dönemin içindedir. Türk milleti kırılmakta ve bitirilmektedir. Benliği baltalanmak ve varlığı bombalanmak istenmektedir. Böylelikle her şeye razı olması beklenmektedir. Aziz milletimiz çöküşe götürülmektedir. Türkiye Cumhruyieti parçalara ayrılmatehlikesi ile karşı karşıyadır.

ERDOĞAN ŞEREFİYLE OYNADI

Bölücü terör Allah'ın belası bir çözüm ve barış süreci ile kıskıvrak ele geçirmek için son hazırlıklarını yapmaktadır. Başbakan ve hükümeti PKK'ya el uzatarakayağa kaldırmıştır. 40 bin kişinin kanını elinde yüzünde taşıyan İmralı'daki katil Başbakan'la aleni pazarlık yapmaya soyunmuştur.

Başbakan Erdoğan şerefiyle oynadığı gibi Türk milletinin de şerefiyle oynamıştır. İmralı canisi ve çetesiyle sürdürülen müzakere süreci bitmiş bir terör örgütünü tekrar diriltmiştir. Cani başı siyasallaştırılmış PKK meşrulaştırılmış ve bölücülükolağanlaştırılmıştır.

BUNLARIN HEPSİ ALDATMADIR

Her şeyi görüyorsunuz. Başbakan süreç diyerek Türk milletini etnik çöplüğe süpürmektedir. Bunda da son derece pervasızdır. Neymiş efendim? Çözümle güzellik oalcakmış. Terör bitecek silahlar susacakmış. Neymiş efendim? Barış gelecekmiş, analar ağlamayacakmış. Neymiş efendim? Türkiye güçlenecekmiş. Bunalrın hepsi yalandır, aldatmadır ve asılsızdır.

SEN 10 YILDIR NE YAPTIN?

AKP hükümeti bu iddiaları İmralı canisi ve PKK'ya boyun eğmenin bahaneleri olarak kullanmaktadır. Getiremediğin istikrarı PKK ile mi getireceksin? Sağlayamadığın huzuru İmralı canisi ile getireceksin? Sen 10 yıldır ne yaptın, ne ile uğraştın? Bol harcırahlı yurt dışı gezilerinde ruhun mu kapandı, bahtın mı kaydı?

29 yıldır ne diye mücadele edilmiştir? Neden bu kadar çabalanmıştır? BOP sana Türkiye'yi tasfiye görevi mi vermiştir? Banka hesaplarını mı şişiriyorsun? İmralı canisi ile görüşerel neyi sağlamaya çalışıyorsun?- Başbakan Erdoğan militanlara güvenceler bahşetse de Türk askerini sınırda robota çevireceğini ima etse de bunda başarılı olamauyacaktır. Biz Kandil'e bayrak dikin, kampları dümdüz edin çağrısı yaparken meğerse Başbakan İmralı canisi ile fiskos yapmıştır. Bu nasıl bir kördüğüm? Bu nasıl bir siyasettir?

PKK İLE EMEL BİRLİĞİ YAPIYORLAR

Sayın Erdoğan senin amacın nedir? Kendini Başbakan İmralı canisini de özerk bir yerin başkanı mı yapmak istiyorsun? Söyle BOP eşbaşkanı teröristlerin hamisi...

Bu acziyet yenilmişliğin ve zayıflığın tescili değil midir? Başbakan Erdoğan'ın merhamet beklediği soysuzlar aziz şehitlerimizin kanlısıdır. Analarımızı ağlatan kundaktaki bebekleri katleden bunlardır. Kızları kadınları kurşuna dizen bunlardır. Bağımsız Kürdistan kurmak için yıllardır uğraşan bunlardır. Başkan olabilmek için bunların girdabına düşmüştür. AKP hükümeti PKK ile emel birliği içindedir.

PKK KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ DEĞİLDİR

Başbakan ve İmnralı canisinin içinde bulunduğu günah cephesine göre Türklükırkçılıktır, bayrak tahriktir. Ne Mutlu Türküm Diyene şeytanın icadıdıdr. Şimdi de PKK'nın terör örgütleri listesinden çıkarılması istenmektedir. PKK etnik temelli ve kanlı bir terör örgütüdür. PKK Kürt kökenli kardeşlerimin temsilcisi değildir. Terör örgütü için tek çıkış silahlarıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim olmak ve yargınınkarşısında 29 yıldır işledikleri suçalrın hesabuını bir bir vermektir.

BAYRAĞI DALGALANDIRMAYA HAZIR MISINIZ?

Türk olmaktan utanıyor musunuz? Türklüğü ırkçılıkla bir görenleri hıoş görecek misiniz? Türkiye'yi PKK'ya satma hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz? Türk milletinin mahremine kast edenleri unutacak mısınız? Bu hayırlar Türk milletini yaşatacak ve kardeşliğin garantisi olacaktır.

Teröristlerin masum gösterilmesine, militanların bir şey olmamış gibi siyasete taşınmasına dimdik tavır göstereceğiz. Benimle Türk milletini sahiplenmeye var mısınız? Benimle bayrağı dalgalandırmaya hazır mısınız?

Ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri