Derste kolunu makineye kaptırdı!

Meslek lisesi öğrencisi Selman, uygulamalı eğitim sırasında elini ve vücudunun sağ tarafını torna makinesine kaptırarak ağır yaralandı

Konya’da meslek lisesi torna-tesviye bölümü 11. sınıf öğrencisi olan 18 yaşındaki Selman Bağcı, ders sırasında sağ kolunu torna makinesine kaptırdı. Ağır yaralanan Selman Bağcı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 10.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Selçuklu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde meydana geldi. Torna-tesviye bölümü 11. sınıf öğrencisi Selman Bağcı, okulun makine atölyesinde uygulamalı eğitim gördüğü sırada sağ elini ve vücudunun sağ tarafını torna makinesine kaptırdı.

Hayati tehlikesi var
Ağır yaralanan ve kolu parçalanan Bağcı, torna makinesinden kurtarıldıktan sonra olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Selman Bağcı, buradaki ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

 Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri