Cinayeti telefonda anlatınca yakalandı..

Samsun'da telefonu teknik takipte olan bir kişi, 3 yıldır birlikte olduğu kadını tabanca ile öldürdüğü olayı arkadaşına anlatınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de oto alım satımı yaptığı bildirilen Mustafa Dural (41), 3 yıldır birlikte olduğu Ayfer Yılmaz Karagöz (35) ile
Giresun'da buluştu. Daha sonra Samsun'a gelen ikili arasında Sarıışık köyü yakınlarında tartışma çıktı. Olay sırasında Mustafa Dural, tabanca ile Karagöz'ü öldürdü.
Cinayetin ardından Samsun'dan ayrılan zanlı, cep telefonuyla konuştuğu bir arkadaşına olayı anlatınca, kendisini başka bir olay nedeniyle teknik takibe alan güvenlik güçleri tarafından kullandığı 35 HPD 07 plakalı araç içinde Amasya yakınlarında yakalandı.
Zanlının itirafı üzerine cinayet mahalline giden ekipler, Ayfer Yılmaz Karagöz'ün cesedini de buldu. Zanlının ifadesinde para meselesinden aralarında tartışma çıktığını söylediği, cinayetin de bu sırada işlendiğini itiraf ettiği
bildirildi.
Bu arada, öldürülen Ayfer Yılmaz Karagöz'ün eşi, yaklaşık bir yıl önce Giresun'da aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Güvenlik güçlerinin, kadının eşinin ölümünün "intihar veya cinayet" olup olmadığını belirlemek için 1 yıl önce çalışma başlattığı, bu kapsamda Ayfer Yılmaz Karagöz ile Mustafa Dural'ın telefonunu teknik takibe aldığı öğrenildi.
milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri