Cihat Yaycı: İran'la İsrail arasındaki 'cambaza bak' savaşı çok nettir!

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS) Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, İran'ın İsral'e gerçekleştirdiği saldırıya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS) Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, İran'ın İsral'e gerçekleştirdiği saldırıya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaycı, ""İran, İsrail'e harp başlığı olmayan füzelerle saldırdı. Füze geldi, düştü, toprakta çukur açtı, o kadar. Füzedeki patlayıcı o kadar az ki füzenin kendisini bile patlatamıyor. İran'la İsrail arasındaki 'cambaza bak' savaşı çok nettir. İsrail'e alan açıyorlar." ifadelerini kullandı.

Özel bir TV kanalında açıklamalarda bulunan Cihat Yaycı "İran, ben Nasrallah'ın öcünü alacağım dedi. Ben Gazzelilerin öcünü alacağım demedi, Nasrallah'ın öcünü alacağım dedi." dedi.

İran'ın güya Mossad'ın karargahını vurduğunu açıkladığını ancak sadece bir çukur açıldığına dikkat çeken Yaycı "İran balistik füze attım diyor, balistik füzelerin patlayıcı başlıkları olur. Büyük patlayıcı olması gerekir. Oraya düştüğü an bir kilometrelik alanı yerle yeksan etmesi lazım. Burda bir tane çukur açılmış. Füze düşüyor toprağa gömülüyor, bu balistik füze ama patlayıcı başlığı yok, bunlar sadece topraktan içeri gömülüyor." dedi.

Son saldırıda sadece bir kişinin öldüğüne dikkat çeken Cihad Yaycı "Nasıl oluyor da bir kişi ölüyor. Füze çukura gömülmüş ama patlaması yok. Füze yukardan taş gibi düşmüş sadece. Bir kişi Batı Şeria'da öldü o da başına füze düşmesinden oldu. Patlama yok, Müslüman Filistinlinin başına füze düşmüş sadece. Patlama olmamış. Milleti kandırıyorlar. İran ve İsrail arasında cambaza bak savaşı yapılıyor, İsrail'e alan açılıyor. " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri