Çelik'in bu şüphesi bir savaş nedeni!

Partili Hüseyin Çelik, İskenderun'daki saldırı ile İsrail saldısının tesadüfi olmadığını söyledi.

İNTERNETHABER.COM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Gazze'ye insani yardım götüren, içinde 33 ülkenin vatandaşının olduğu Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıyı kınamak üzere kameraların karşısına geçti.

Durumla ilgili konuşurken kafasındaki şüpheyi de açıkladı: İskenderun'daki terörist saldırısı ile İsrail'in Gazze'deki saldırısının tesadüf olmadığını iddia etti.  İşte bu iddia tam bir savaş sebebi.

Çelik İsrail'in kanlı baskısı ile ilgili şöyle konuştu:

GEMİDE 33 ÜLKEDEN İNSAN VAR

"Yaralılar Hayfa kentine götürülmektedir. Mavi Marmara gemisinin limana varmasıyla birlikte kimlerin vefat edip kimlerin yaralı olduğu öğrenilecektir. Bu gemide toplam 33 ülkeden insan vardır. İçinde sivil toplum temsilcilerin, çocukların bazı ülkelerden milletvekillerinin bulunduğunu biliyoruz. Tamamen insani yardım götürmek amacıyla iyi niyetle yola çıkan aktivistlere yapılan bu saldırıyı AK Parti adına şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Ülkemizde yerli basın mensuplarının bu yönde açıklamalar yapmasını esefle karşıladığımı söylemek istiyorum. Yapılan ayıp insanlık tarihine kara bir leke olarak geçecektir ve bu ayıp İsrail'e ait olacaktır. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Bir başka terörist saldırı maalesef İskenderun'da askeri birliğimize yapılmıştır. Yapılan bu saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyoruz.

TESADÜF DEĞİL

Bu iki saldırının eş zamanda olmasının tesadüfi olmadığını düşünüyoruz. Ne zaman Türkiye başını pistten kaldırıp havalanacak olsa birileri iç barışımızı, ve huzurumuzu kaçırmak için devreye giriyor.

http://www.internethaber.com/celikin-bu-suphesi-bir-savas-nedeni--256855h.htm

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri