Carlos'tan büyük itiraf

F.Bahçeli futbolcu Fluminense'den teklif aldığını resmen açıkladı. Carlos, "Bu konuyu F.Bahçe ile konuşmalıyım. Şimdi bir şey diyemem" dedi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Brezilya Ligi takımlarından Fluminense'yle transfer görüşmeleri yaptığını itiraf etti. Goal. com adlı internet sitesinde yer alan habere göre Roberto Carlos, Fluminense'yle görüştüğünü resmen açıkladı. Haber sitesi, ESPN Brezilya'yı kaynak göstererek verdiği haberinde, Carlos'un, "Fluminense meselesi bir realite, başka kulüplerle de temaslar var. Ama özellikle de Fluminense'yle olanlar ciddi. Ancak bu konuyu Fenerbahçe'yle de konuşmalıyım. Türkiye'de mutluyum" açıklamalarına yer verdi. Fluminense takımının Roberto Carlos'u transfer etmeyi düşündüğü söylentileri, geçtiğimiz hafta da medyada yer almış ancak Brezilya kulübü yöneticileri, bu gelişmeyi doğrulamamışlardı.

SÖZLEŞME YENİLEDİ
Roberto Carlos da bu yönde çıkan haberler için, "Fenerbahçe ile sözleşme yeniledim. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakacağız" yorumunu yapmıştı.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri