Çapkın: Çember daralıyor

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut cinayeti zanlısı C.G'nin yakalanması için çemberin daraldığını bildirdi.

Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden çıkarken basın mensuplarının, Münevver Karabulut cinayetini kastederek, ''Çember gerçekten daralıyor mu?'' sorusuna ''Evet, konunun özeti bu'' şeklinde yanıt verdi.

VALİ GÜLER: SABIR TAVSİYEM ÇOK UZUN SÜRMEYECEK

İstanbul Valisi Muammer Güler, öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'a sabır dilediğini belirtirken, "Bu sefer ki sabır tavsiyem çok uzun bir zamanı kapsamayacak" dedi.

Vali Muammer Güler, Garipoğlu holdingin önünde kırmızı testere ile eylem yapan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un psikolojisini soran basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Katil zanlısı olduğu iddiası ile aranan Cem Garipoğlu'nun yakalanması için hassasiyetle takibi sürdürdüklerini anlatan Güler, "Çemberi daraltacak her şey yapılıyor. Biraz sabır tavsiye ediyorum. Bu sefer ki sabır tavsiyem çok uzun bir zamanı kapsamayacak inşallah" şeklinde konuştu.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri