Cansuyu, 34 minik öğrenciyi daha sevindirdi

Cansuyu, Malatya'nın Doğanşehir İlçesi, Kurucaova Beldesi Kalecik İlköğretim Okulu'ndan 34 minik öğrenciye kırtasiye, kıyafet ve çeşitli oyuncaklar hediye ederek yüzleri güldürdü.

Kurulduğu günden beri eğitime önem veren ve her fırsatta yardımda bulunan Cansuyu, kış şartlarının ağırlaşmasıyla birlikte öğrencilere kışlık giysi, ayakkabı, bot, kaban gibi yardımları da dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Hekimhan İmam Hatip Lisesi'nde 176 öğrencinin her türlü kışlık giysi ve kırtasiye ihtiyacını karşılayan Cansuyu, bu hafta başında da Kurucaova'da 34 minik öğrenciyi sevindirdi. Okul önünde düzenlenen bir törenle öğrencileri kaban, ceket, kazak, gömlek, iç çamaşırı, terlik, bot, ayakkabı, bere gibi kışlık giyeceklerin yanı sıra okul çantası, kalem, defter, kalem traş, silgi, sulu ve kuru boya çeşitleri, hikaye kitapları ve çeşitli oyuncaklarla sevindiren Cansuyu, hayırseverlerle muhtaçlar arasında hayır köprüsü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Yardımların dağıtılması için düzenlenen törende konuşan Kalecik İlköğretim Okulu Müdür Vekili Salih Yücegönül, bütün öğrencilerinin muhtaç aile çocuklarından oluştuğunu söyledi. Cansuyu'nun yapmış olduğu giysi ve kırtasiye yardımlarından dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren Yücegönül, Cansuyu aracılığı ile yapılacak yardımları bağışlayan hayırseverler ile Cansuyu'na teşekkür etti.

Törene katılan Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karatış yaptığı konuşmada, Cansuyu'nun yaptığı yardımların önemini anlattı. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarına yapılan bu yardımların çocukların okumaya olan şevkini artırdığını bildiren Karataş, bu yardımların devam etmesi halinde bütün öğrencilerin aileler tarafından okutulacağını söyledi. Başkan Karataş, Cansuyu bağışçısı hayırseverlere ve Cansuyu yöneticilerine teşekkür etti.

vakit

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri