Bostancı'da çatışma 1 Polis Şehit

Bostancı'da sabah saat 06.00 sıralarında silahlı çatışmaya giren polisin düzenlediği operasyon sürüyor. ..

Çatışmada 1 polis memurunun şehit düştüğü bildirilirken, 5 polisin de yaralandığı kaydedildi. Kendilerini Devrimci Hareket üyesi olarak tanıtan gruptan bir kişi polis ile irtibat kurdu.

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah erken saatlerde Kadıköy, Bostancı Gösteri Merkezi yanındaki Emanet Sokak içerisinde bulunan bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında karşı grubun direnişi ile karşılaşan polis çatışmaya girdi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye ekip istenirken, polis helikopterlerinin de operasyona havadan destek verdiği görüldü. Bu arada Özel Harekat ekipleri de bölgeye yönlendirilirken, çatışma sırasında 1 polis memurununun şehit düştüğü, en az 5 polisin de yaralandığı öğrenildi.

Polisle çatışan ve kendisini Devrimci Hareket üyesi olarak tanıtan Orhan Yılmazkaya isimli bir şahıs, "Devrimci Hareket üyesiyim. Bombam var, silahım var. Sonuna kadar çatışacağım" dedi.

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürü Celaleddin Cerrah da olay yerine giderek, operasyonu yerinden yönetiyor. Çatışma halen devam ederken, bölgeyi kordon altına alan polis ekipleri, çatışmanın yaşandığı olay mahalline kimseyi yaklaştırmıyor.

sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri