Bizde olsa ölürdü

Carlos Tevez, takım arkadaşı Wayne Bridge'in eski sevgilisiyle birlikte olan John Terry'nin bunu Arjantin'de yapması durumunda öleceğini söyledi

Manchester Cityli Carlos Tevez aynı takımda oynadığı Wayne Bridge'in eski sevgilisiyle birlikte olan John Terry'nin Arjantin'de olsa öleceğini belirtti. The Sun gazetesine konuşan Tevez, "Takım arkadaşınızın sevgilisi ya da eşiyle birlikte olmanın izah edilecek bir tarafı yok. Benim ülkem Arjantin'de bunu yapan insan en iyi ihtimalle ayaklarından vurulur, ya da ölür" ifadesini kullandı. John Terry'nin takım arkadaşının eski sevgilisine göz dikerek affedilemeyecek bir hata yaptığını kaydeden Tevez, City'nin geçen hafta 4-2 kazandığı Chelsea maçında girdiği tartışmayla ilgili olarak, "Orada Wayne Bridge'in durumuyla ilgili birşey konuşulmadı. Sadece formamdan çekip beni düşürmesi yüzünden John Terry ile tartıştık" ifadelerini kullandı.

BALLACK'I DA SEVMEM!
Chelsea'nin Alman yıldızı Michael Ballack ile de her maç tartıştıklarını hatırlatan Arjantinli futbolcu Tevez, "Farklı dillerde konuştuğumuz için ben onun ne dediğini o da benim ne dediğimi anlamıyor. Ama benim onu sevmediğim gibi o da beni sevmiyor" yorumunu yaptı.
sabah

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri