Biz guguk değil hukuk devletiyiz

Başbakan Tayyip Erdoğan seçim yarışının son haftasında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklenmeye devam etti. "

Baykal'ın kimyasının bozulduğunu" iddia eden Başbakan, "Ağzımın tapusu sende değil, istediğimi söylerim" dedi.

Erdoğan dün Bolu ve Düzce'de özetle şunları söyledi:

AKP tapusu millette

Türkiye'nin itibarını ve saygınlığını artırdık. Haksızlık karşısında susmadık, zalimin karşısında sessiz kalmadık. 'Yurtdışında başınız dik dursun' dediniz, biz de başımızı öne eğmedik. Bilirsiniz; CHP'nin tapusu Baykal'ın elindedir, MHP'nin tapusu Bahçeli'nin elindedir; ama AKP'nin tapusu milletimin elindedir. Aramızdaki fark bu. Baykal, 'AKP'nin oyu yüzde 52'nin altına düşerse başarısızdır' diyor. Bu, futbol maçına mağlup olacağını bilerek çıkmaktır. Baykal mağlup olacağını kabul etmiş, kaç gol yiyeceğinin hesabını yapıyor. Böyle muhalefete can kurban. Biz dağları delerek geldik. Biz Ferhat'ız, milletimiz Şirin.

Bunlar palavracı

CHP görevdeyken Türk Lirası'nın üzerinden Atatürk'ün resmini kaldırdılar, İnönü'nün resmini koydular. Çıkmış bana Çağlayan'dan 'İnönü'nün adını ağzına alma' diyor. Sayın Baykal'ın kimyası bozulmuş. Benim ağzımın tapusu senin elinde değil. İnsan biraz haddini bilir. Kusura bakma. 'CHP'den söz etmek Atatürk'e hakarettir' diyor. Haddini bil haddini. O CHP, bugünkü CHP değil. Eline almış kırtasiyeden kırmızı bir dosya. 'Dernekler, organizasyonlar var' diyor. Elinde güvendiğin dosyalar varsa savcıya git. Bu ülke hukuk devletidir, guguk devleti değil. Bunlar palavracı. Çamur at izi kalsın siyaset prim yapmayacak.

Rodos'a yüzer mi

Asıl şovu pazar günü halkımız yapacak. Artık Rodos'a mı yüzer bilmem. Kendisi iyi yüzücüdür ama geçen sefer yüzmedi. Biz milletimizle yan yanayız. CHP, MHP ve yandaş medya da üçü bir arada. Ne yaparlarsa yapsınlar,iftiralarla bizi yolumuzdan çeviremeyecekler. Neredeyse kriz duasına çıkacaklar. Baykal'ı mahcup etmeyin. O ne dediyse yapın. Seçimlerde bize yüzde 52 oy verin.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri