Birand-Dündar savaşında son perde

Albay Dursun Çiçek'e ihtarlı davetiye gönderildiğini duyuran Kanal D haklı çıktı. Birand'ın haberiyle kafa bulan Uğur Dündar fena bozuldu.

DOĞAN MEDYASINDA 'HIRSIZ KİM' SAVAŞI-HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Yaptığı özel haberler ile Dursun Çiçek'e ihtarlı davetin gittiği ve ifade vermeye gelmezse zorla getirileceğini duyuran Kanal D haber haklı çıktı. Birant ve ekibi tarafından yapılan bu haberlere şiddetle karşı çıkan ve on dakikalık canlı yayın boyunca “ zahmet edip avukatı arasalardı öğrenirlerdi. Buna bile gerek görmediler.” Şeklinde haber yapan Uğur Dündar ise yine Kanal D haberle girdiği habercilik yarışında kaybeden oldu.

Ergenekon savcısı Zekeriya Öz, Albay Dursun Çiçek'e ihtarlı davetin gönderildiğini ancak bu zamana kadar ifade vermeye gönderilmediğini açıkladı. Öz'ün bu açıklamasının hemen ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yazılı müracaat yapan Dursun Çiçek'in avukatı Mustafa Çevik müvekkilinin yarın ifade vermeye geleceğini bildirdi.

Bu gelişme son günlerde Kanal D Haber ile Star haber arasında yaşanan soğuk savaş'ta Mehmet Ali Birant'ı yine haklı çıkardı. Mehmet Ali Birant'ın yönetimindeki Kanal D haber yaptığı canlı yayınlarda Dursun Çiçek'e ihtarlı davetin gönderildiğini, gelmemesi durumunda da zorla getirileceğini duyurdu. Bu bilgilerin çoğunu özel haber olarak veren Kanal D habere en büyük muhalefet ise Uğur Dündar yönetimindeki Star haber'den geldi. Uğur Dündar Murat Çelikle birlikte yapığı on dakikalık canlı yayında Dursun Çiçek'e davetin gitmediğini savundu ve Kanal D habere yüklendi. Yayın sırasında Mehmet Ali Birant ve ekibine nerede ise hakarete varan sözler sarf eden ikili haberi yapan muhabirler hakkında da “ zahmet edip avukatı arasalardı öğrenirlerdi. Buna bile gerek görmediler” İfadelerini kullandı.

Ancak bugün yaşanan gelişmeler Birant'ı yine haklı çıkardı. Süreçle ilgili art arda özel haber yapan Kanal D Haber ekibi bir kere daha Dündar yönetimindeki Star habere fark atmış oldu.

http://www.habervaktim.com/haber/93841/birand_dundar_savasinda_son_perde.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri