Bir teneke mazot için 3 akrabasını öldürdü

Konya'nın Yunak ilçesinde cinnet getiren kişi eniştesi, ablası ve ablasının gelini ile yeğenine kurşun yağdırdı.

Zanlının cinayeti, eniştesi tarafından 20 litre mazotu çalmakla suçlandığı için işlediği ortaya çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Saldırının ardından kaçan zanlı, tüfeği ile birlikte buğday tarlasında yakalandı.



Olay, Konya'nın Yunak ilçesine bağlı Yavaşlı köyünde yaşandı. İddiaya göre, eniştesi Cafer Yılmaz'ın (60) evine giden zanlı Cafer Yılmaz (40), evdekilerle bir süre tartıştı. 1 yıl önce çalınan 20 litre mazotun sorumlusu olarak gösterilen zanlı, kendisinin çalmadığını ifade etti. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giderek ruhsatlı pompalı tüfeğini alan zanlı Yılmaz, akrabalarının üzerine 8 el ateş etti. Saldırı sonucu zanlı, ablası Ünzile (55), eniştesi Cafer, ablasının gelini Naciye (38) ve yeğeni Levent Yılmaz'ı (15) vurdu. Ünzile Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybederken Naciye, Cafer ve Levent Yılmaz ise ağır yaralandı. Yunak Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Naciye ve Levent Yılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Enişte Cafer Yılmaz ise hayatta kalma mücadelesi veriyor. Olayda ölen Levent Yılmaz'ın kardeşi Nermin (13) ve Muhammet'in (7) ise saldırıdan banyoya gizlenerek kurtulduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlı Cafer Yılmaz'ın ifadesinde, "Beni 1 yıl önce çalınan 20 litre mazotun sorumlusu olarak gördü. Çalmadım dediğim halde beni suçladı. Tartışmaya başladık. Sinirlerime hakim olamayarak ateş ettim." dediği belirtildi. İfadesinin ardından zanlı, adliyeye sevk edildi. ZAMAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri