Bilişimde 300 bin öğrenciye ulaştık

Bilişimde 300 bin öğrenciye ulaştık

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, eğitimde internet üzerinden yapılan bilişim çalışmalarıyla ilgili olarak, “Eğitim camiası olarak bu yıl 800 bin olan öğrenci sayısının 400 binine ulaşabildik. Asıl amacımız velilerle birlikte bu paylaşım sayısını 3 milyona ulaştırmaktır” dedi.


Merkez ve taşra teşkilatında görev yapan İlçe Milli Eğitim müdürleri, Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve okul müdürleriyle Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda eğitimcilere hitaben konuşan Aydoğan, “Eğitim öğretimin ikinci dönemine başladığımız bu günlerde hepinize başarılar dilerim. İlk dönemde gösterdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Sunumlar eşliğinde konuşmasını sürdüren Kamil Aydoğan, tüm okulların her türlü çalışma ve bilgilendirmeyi e-okul bilişim sistemindeki gibi internet üzerinden yapacaklarını, okul müdürlerinin hangi okulda hangi eğitim faaliyetinin yapıldığını rahatlıkla görebileceğini belirtti.

Aydoğan, “Ankara'nın nüfusu 4.6 milyon. Eğitim camiası olarak bizler bu yıl 800 bin olan öğrenci sayısının 400 binine ulaşabildik. Asıl amacımız velilerle birlikte bu paylaşım ağı sayısını 3 milyona ulaştırmaktır” diye konuştu.

Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri