Bilica bitti Lugano gitti

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang Sivasspor'un Brezilyalı stoperine imza attıracak olan sarı lacivertli yönetim, ülkesine

LİGİ Trabzonspor galibiyeti ile 4. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı lacivertli yönetim, Sivasspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Buna karşılık Diego Lugano ile yapılan görüşmelerde sonuca varılamadı. Bilica'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Dün eşyalarını toplayarak ülkesine giden Lugano'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. İtalya'da futbol oynamayı arzulayan Uruguaylı yıldızın yönetimle yaptığı görüşmede, "Biraz dinlenmek istiyorum. Eğer İtalya'ya gidemezsem, ilk tercihim Fenerbahçe olacak" dediği bildirildi.

Dede ile görüşecekler

Avrupa Ligi'nde iki ön eleme oynayacağı sezonu haziran ayı sonunda açmayı planlayan sarı lacivertli kulübün yerli ve yabancı oyuncuları bugünden itibaren tatile giriyor. İç transferde sözleşmesi biten oyunculardan Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'in menajerleriyle görüşmeler hızlandı. İki futbolcu ile yeniden anlaşma sağlamak isteyen yönetim, birkaç gün içinde imzayı attıracak. Teknik direktör Luis Aragones, mazbataların da alınacağı bu akşamki yönetim kurulu toplantısına davet edilecek. İspanyol hoca ile karşılıklı görüşülerek yolların ayrılması bekleniyor. Tazminat maddesi için pazarlık yapılacak.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri