Biber gazını sıkınca öğrenciler hastanelik oldu

Uşak'ta bir ilköğretim okulunda 8 yaşındaki kız öğrenci, sınıfta biber gazı sıkınca arkadaşları hastanelik oldu.

 

Eylemlerde polis ekiplerinin vazgeçilmez silahlarından biri olan biber gazı her geçen gün toplumda daha da yaygınlaşıyor. Özellikle kadınlar güvenlik amacıyla çantalarında bulundurmaya başladılar. Fakat şimdiye kadar bir kız çocuğun elinde görmemiştik.
 
MERAKTAN KULLANMIŞ
Uşak'taki Atatürk İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir kız öğrencinin okulda sıktığı biber gazından etkilenen 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Biber gazını nereden bulduğunu söylemeyen kız öğrencinin, merak ettiği için kullandığı öğrenildi.
 
Olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi.  15 yaşındaki G.A., yanında getirdiği biber gazını, okulun koridor ve tuvaletlerine sıktı. Bununla da yetinmeyen 8. sınıf öğrencisi, elindeki biber gazını bazı ilkokul öğrencilerinin üzerine sıktı. Bazı öğrencilerin gazdan etkilenerek baygınlık geçirmesi ve panik yaşaması üzerine durum okul idaresine bildirildi.
 
BİBER GAZINI NEREDEN BULDUĞU BİLİNMİYOR
Fenalaşan 8 öğrenci okul idarecilerinin çağırdığı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Olayın ardından okula gelen polis, biber gazını sıkan G.A. adlı kız öğrenciyi Çocuk Polis Merkezi'ne götürdü. Şaşkın öğrencinin merak ettiği için biber gazını kullandığını dile getirdiği, ancak nereden bulduğunu söylemediği öğrenildi.
 
Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut yaptığı açıklamada, "Polis olayla ilgili adli işlemi başlattı. Biz de okulla ilgili idari soruşturma başlattık" dedi.
 
ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri