Beşiktaş'a bir darbe de borsadan

Şampiyonluk beklentisi ile hisseleri adeta uçan Beşiktaş'a dünkü mağlubiyetin faturası ağır oldu. Beşiktaş hisseleri günü yüzde 6.35 değer kaybı ile 3.54 TL'den tamamladı.



Beşiktaş'ın cuma günü 143.2 milyon TL olan piyasa değeri de 9.1 milyon TL düşüşle 134.1 milyon TL'ye geriledi.

Beşiktaş hisselerinin yüzde 6.35 değer kaybettiği İMKB'nin genelinde ise olumlu bir seyir izlendi. İMKB, yüzde 1.64 artışla 32 bin 170 puana çıkarken, son 7 ayın en yüksek seviyelerinde hareket ediyor.

FENERBAHE'DE HAREKET YOK

Dün sürpriz bir sonuçla Beşiktaş'ı deviren Fenerbahçe'nin hisselerinde ise önemli bir hareket yaşanmadı. Fenerbahçe'nin maçı kazanmasına rağmen şampiyonluk ile ilgili bir umudunun olmaması hisselerin cumaya göre yüzde 0.6 düşüşle değişmeyerek 41.50 liraya indi.

BEŞİKTAŞ HİSSELERİ BORSANIN GÖZDESİYDİ

Bugün sert bir şekilde gerileyen Beşiktaş hisselerinde geçtiğimiz ay çok büyük bir harekt gerçekleşti. Beşiktaş'ın şampiyonluk ümidinin ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalinin yükselmesi, hisselerde sert bir harekete neden oldu.

30 Mart günü 2.04 TL olan hisseler, soluksuz bir yükselişle 27 Nisan'da 3.94 TL'ye ulaşarak zirve yaptı. Hisselerdeki değer artışı da yüzde 93 olarak kaydedildi.


hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri