Beşiktaş 'Şeytan' taşladı

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Beşiktaş, Manchester United'i 20. dakikada Tello'nun attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 4'e yükseltti.

Maç öncesi İbrahim Toraman'ın kadroda olmadığı haberi ortalığı sarstı. Ancak maç başladığında İbrahim Toraman ilk 11'dedi. Bu haberi karşılaşma öncesinde muhabirimiz İsmail Er vermiştir. Bu nedenle tüm okuyucularımızdan özür dileriz.




BEŞİKTAŞ YENDİ... GRUP KARIŞTI... ŞİMDİ NE OLACAK

Grupta Beşiktaş'ın Manchester United'ı yenmesiyle işler karıştı. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda son maçlar 8 Aralık 2009 tarihinde oynanacak. Bu maçlarda Kırmızı Şeytanlar'ın Almanya'da Wolfsburg'u yenmesi ve temsilcimizin İnönü'den 3 puan alması halinde üçlü averaja bakılacak. Bu durumda 7 puana sahip olan 3 takımdan Wolfsburg, üçlü averajda Beşiktaş'tan aldığı 4 puan ve CSKA Moskova'dan aldığı 3 puanla Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek. Moskova temsilcisi de Wolfsburg'dan ve Beşiktaş'tan aldığı 3'er puanla Avrupa Ligi'ne katılma şansı yakalayacak. Siyah-beyazlı ekip ise CSKA Moskova'dan aldığı 3 puan ve Wolfsburg'dan aldığı 1 puanla grubu sonuncu tamamlayarak Avrupa macerasına son verecek.

Eğer Wolfsburg Manchester United'tan puan alırsa, Kara Kartallar'ın Avrupa Ligi bileti alabilmesi için CSKA Moskova'yı 1-0 yenmesi veya maçın 2'den fazla farkla Beşiktaş lehine bitmesi gerekiyor.

B Grubu'nda oluşan puan durumu



BAŞBAKAN TEBRİK ETTİ

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın karşılaşmanın ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i telefonla arayarak sevincini dile getirdikten sonra Mustafa Denizli'yi de telefonda tebrik ettiği öğrenildi.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri