Beşiktaş Bombayı Patlattı

Beşiktaş, yeni 10 numarasını Almanya'da buldu. Yabancı kontenjanı nedeniyle Türk oyuncuya mecbur kalan Kartal, Stuttgartlı yıldızla anlaştı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle Türk oyuncuya mecbur kalan Kartal, Stuttgartlı yıldızla anlaştı. Yıldıray, 1-2 gün içinde İstanbul'da olacak.

Mustafa Denizli, İstanbul BŞB maçı sonrası 10 numara konusunda “Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu alabiliriz” dedi. Ve o ismin Yıldıray Baştürk olduğu öğrenildi. Delgado'nun yokluğunda 10 numara sıkıntısı çeken ve tangocunun sözleşmesini de donduramayan Siyah-Beyazlılar, Stuttgart forması giyen Yıldıray'da karar kıldı.

1 ay önce Beşiktaş'ın gündemine gelen 31 yaşındaki oyuncuya, Denizli ve yönetim“Sakatlığı var” diyerek sıcak bakmamıştı. Ancak son yaşanan gelişmeler üzerine yabancı kontenjanını boşaltamayan Beşiktaş, yeniden Yıldıray'a döndü ve yıldız futbolcuyla prensipte anlaştı.

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle bekleneni veremeyen Yıldıray'a yıllık 1milyon euro verileceği, kulübü Stuttgart'la da aynı miktarda bonservis ücreti ödeneceği öğrenildi.

-İKİNCİ 'MATIAS' İDDİASI-

Başkan Yıldırım Demirören, divan toplantısında açıklaması beklenen Yıldıray için Almanya'ya gidecek. Milli Takım'ın eski yıldızının da iki gün içinde İstanbul'a geleceği ifade edildi. Bu arada Beşiktaş'ın, Huracan'ın 20 yaşındaki Arjantinli yıldız golcüsü Matias de Federico'nun da peşinde düştüğü öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri