Beşiktaş 2-3 Bursaspor

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş sahasında Bursaspor'a 3-2 mağlup oldu ve devreyi yenilgi ile kapattı.

Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Ozan İpek, 86. dakikada Ivan Ergiç ve 89. dakikada Zapotocny atarken Beşiktaş'ın gollerini Nobre ve Bobo (pen) kaydetti.

Bu sonuçla Beşiktaş ilk devreyi 32 puan ile kapattı. Bursaspor ise puanını 35 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Siyah-Beyazlı takım son 3 haftada oynadığı maçlarda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

KARTAL KENDİ SİLAHIYLA VURULDU

Beşiktaş'ı mağlup eden gollerden 3.'sünü siyah-beyazlı takımın Bursaspor'a kiralık olarak oynayan oyuncusu Zapotocny attı. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ali Tandoğan, siyah beyazlı takımın %100'lük bir pozisyonunu çizgiden çıkarırken bu önemli galibiyetin baş mimarı Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu.

BEŞİKTAŞ'TA RÜŞTÜ VE FERRARİ ŞOKU

Rüştü, karşılaşmanın 43. dakikasında kaleci vuruşu kullandığı sırada baldırından sakatlandı. Tedavinin ardından maça devam edemeyeceğini söyleyen Rüştü oyundan alındı. Tecrübeli file bekçisinin yerine 22 yaşındaki Korcan Çelikay kaleye geçti.

Beşiktaş-Bursaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan siyah beyazlı takımın İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari'nin elmacık kemiğinde kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ferrari'nin durumu, hastanede yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

TABATA YİNE YEDEK


Teknik direktör Mustafa Denizli, sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Tabata'ya da Bursaspor karşısında ilk 11'de şans vermedi. Tabata böylece, Diyarbakırspor ve Manisaspor karşılaşmalarının ardından Bursaspor maçına da yedek çıktı. Yedek kulübesinde Tabata, İsmail ve Nobre'nin yanısıra Korcan, Serdar, Uğur ve Yusuf yer aldı. Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Hakan, Batuhan ve Holosko ile Rıdvan, Erhan, Necip, Erkan ve İbrahim Kaş 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri