Beni Yakanlar Türk Bayrağı Yakanlardan Daha Onursuzdur!

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, doping iddialarını ispatlayamadığı için kabul ettiği belirterek, "Bu rezalete bilmeden bulaştırıldım" diye konuştu.

TV8'de yayınlanan gazeteci Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu 'Bunu Konuşalım' isimli haber-tartışma programına katılan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu halterci Halil Mutlu, doping skandalı ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı...


Mutlu'nun, "Ben bu olayı ispatlamakta zorluk çekiyorum, ispatlayamadığım için de 'kabul ediyorum' dedim' şeklindeki açıklaması ile başlayan çarpıcı diyalog şöyle gelişti:


Candaş Tolga Işık: Halil Mutlu, birileri sana, sen farkında olmadan doping içeren madde mi verdi, bunu mu söylemeye çalışıyorsun?


Halil Mutlu: Valla onu ben söylemiyorum. Bugüne kadar beni yöneten kişiler söylüyor.


Candaş Tolga Işık: Kim peki bunlar? Eğer iddian doğru ise bu bir komplodur.


Halil Mutlu: Şu anda malesef isim söyleyemiyorum. Bu isimler sözlerini inkar ettikleri için malesef dile getiremiyorum.


Olimpiyat Şampiyonluğum Rahatsız Etti!


Candaş Tolga Işık:: Peki neden birisi sana böyle birşey yapma gereği duysun?


Halil Mutlu: Çünkü benim 4. kez Olimpiyat Şampiyonu olmam bazı kişileri rahatsız etti.


Candaş Tolga Işık: Senin Olimpiyat şampiyonluğunun bir Türk vatandaşını rahatsız etmesi için o kişinin ya vatan haini ya da aklından zoru olması lazım. Bizim bilmediğimiz başka özel bir durum mu var?


Halil Mutlu: Sokaktaki vatandaşlarımız bu ülkeyi temsil ettiğim için beni takdir ediyorlar. Hatalarım mutlaka olmuştur. Ben bu ülkeyi temsil ettiğim için yapmak istediğim bir çok şeyi yapamadım. Beni bugün bu noktada bırakanlar, beni yakanlar, Mersin'de Türk bayrağı yakanlardan da daha onursuzdurlar.


Candaş Tolga Işık: Sevgili Halil Mutlu, sen normal hayatında çok düzgün bir adamsın ve başarılı bir sporcusun. Bu doping iddiaları ile ilgili söylemlerin hiçbirisi senin sporculuğun, karakterin kadar inandırıcı değil. Fakat burada çok ciddi bir soru işareti var. Sana diyorum ki, 'Bunu sana kim kullandırttı, kimden bahsediyoruz?' Sense, 'Bilmiyorum, ismini söyleyemem' diyorsun...


Halil Mutlu: Ben de bilmiyorum. Artık kimseye güvenemiyorum. İnsanlar söylediklerinin arkasında durmuyorlar.


Candaş Tolga Işık: Hadi ismi geçtim. En azında senin Olimpiyat şampiyonu olmanı kaldıramayan hangi çevreydi? Bunu söyle lütfen.


Halil Mutlu: Benim camiam.

habervitrini.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri