Beach Clup'ta kanlı tartışma

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, hediyelik eşya satışı yapan Mustafa Karabacak, gittiği bir beach clup'ta taşkınlık yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran işletme sahibi Aziz Şişman'ı dizinden tabancayla yaraladı.

Olaydan sonra kaçan Karabacak, jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

İŞTE YAŞANAN O ANLAR

KORKULU GÖZLERLE İZLEDİLER

Göltükbükü Beldesi'nde, açtığı stantda hediyelik eşya satışı yapan 37 yaşındaki Mustafa Karabacak, bugün saat 13.30 sıralarında arkadaşı 43 yaşındaki Aziz Şiman ile Mediha Elif Tokcan'ın işlettiği Paradisio Beach Clup'a gitti. İddiaya göre Mustafa Karabacak, burada, barda oturan başka bir müşteriyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine beach clup'ın işletmecilerinden Aziz Şişman, >Karabacak'ı uyardı.
Karabacak bu kez Şişman'la tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Belinden 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancasını çıkartan Mustafa Karabacak, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Şişman'ı sol dizinden vurdu. Beach clup'ta güneşlenip, eğlenenler, silah sesi üzerine panikle dışarı kaçıştı

Kanlar içinde yere yığılan Şişman, ortağı Mediha Elif Tokcan'ın çağırdığı ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun sol dizinden girip çıktığı belirlenen Şişman, tedavisinin ardından taburcu edildi.

'KÜFÜR EDİP KOVUNCA SİNİRLENDİM'

Jandarma olayın ardından kaçan Karabacak'ı Yalıkavak Kavşağı'nda, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Mustafa Karabacak jandarmadaki ifadesinde, bir müşteri ile tartıştığı için Şişman'ın kendisini mekandan kovduğunu öne sürerek, “Bunun üzerine sinirlendim. Bana hakaret ve küfür edince kendimi kaybettim. Belimden tabancamı çıkartıp, ateş ettim. Ancak, öldürme ve yaralama niyetim yoktu. Korkutmak istemiştim” dedi.

Şişman'ın ortağı Mediha Elif Tokcan ise hastane önünde yaptığı açıklamada, “Aziz ile Mustafa Karabacak arkadaştı. Mustafa, mekanımızda sık sık yiyor, içiyor parasını ödemiyordu. Aziz, hep kendisine yardımcı oldu. Ancak Mustafa son zamanlarda bardaki müşterileri rahatsız ediyordu. Aziz, kendisini daha önce de bir çok kez uyarmıştı. Ama Mustafa aldırış etmiyordu. Böyle bir şeyin olacağı belliydi” dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Karabacak'ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirdi.
hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri