Başkent'te Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Ankara Konya Yolu Üzerinde Bir Otomobilin Takla Atması Sonucu 2 Kişi Ağır Yaralandı.

Ankara Konya yolu üzerinde bir otomobilin takla atması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkarmak için itfaiye ekipleri yaklaşık 45 dakika uğraştı. Sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkarılan şahıslar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası, Konya yolunda trafik bir süre aksadı. Kazanın telaşından bir ambulans görevlisi olay yerinde telsizini unuttu.

Kaza, Konya Yolu AŞTİ civarı TES İş Sendikası önünde meydana geldi. AŞTİ istikametine doğru hızla giden Aziz Samancı idaresindeki 06 LA 038 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu yoldan çıkarak refüjdeki reklâm tabelasına çarptı. Hızını alamayan otomobil, takla atıp aydınlatma direğine çarparak ters döndü. Kaza sonrası sürücü Samancı ile yanındaki Bektaş Yüksek otomobilde sıkıştı.

Sıkışan yaralıları çıkarmak için olay yerine İtfaiye Kaza Kırım Kurtarma ekibi çağrıldı. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik tedbiri aldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu hurdaya dönen araçtan çıkartılabildi. Kazanın telaşından acil servis görevlisi telsizini unuttu. Görevliye unuttuğu telsizi daha sonra teslim edildi.

Ambulansa bindirilen yaralılardan Bektaş Yüksek, Gazi Hastanesi'ne, sürücü Aziz Samancı ise Özel Mesa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi. Kaza sonrası Konya Yolu AŞTİ istikametinde trafik bir süre aksadı.

Hurdaya dönen otomobil içindeki kesici aletler dikkat çekti. İtfaiye yanma ihtimaline karşı otomobile su sıktı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri