Başbakanımız Ezilenlerin Sesi Olmuştur

Memur-Sen, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tavrına destek verdi. Memur-Sen'den yapılan açıklamada,

Şimon Peres'in uzun zamandır ertelenen hak ettiği cevabı bu toplantıda aldığı ifade edildi. “Erdoğan, başta milletimiz olmak üzere, İslam Âleminin, Gazze'de şehit olan çocukların ve ezilen tüm halkların sözcüsü ve sesi olmuştur” denilen açıklama şöyle:

Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dünya Ekonomik Forumu toplantısı kapsamındaki 'Gazze-Ortadoğu'da Barış Modeli' oturumunda katliamları savunan İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, katillerin safında yer alan panel yöneticisi ve zulmü alkışlayan katılımcılara karşı verdiği tepkiye katılıyor ve destekliyoruz.



Yeryüzünün mazlum halklarını lanetliler ilan eden emperyalizmin temsilcileri ve onları arkasına alan şımarık İsrail yönetiminin katil Cumhurbaşkanı Şimon Peres, uzun zamandır ertelenen hak ettiği cevabı bu toplantıda ilk defa almıştır.



Travmaya uğratılmış, kaynakları yağmalanmış, yağmalanmaya devam edilen insanlık, uzun zamandır böyle bir yüzleşmeyi hak ettiklerini biliyor ve bekliyordu. Bunun Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilmiş olması tesadüfî değildir. Sahip olduğumuz tarihsel birikim ve sorumluluk; dünyanın en saygın milletlerinden birinin Başbakanı olmanın gereğini yerine getirmiştir. Başta milletimiz olmak üzere, İslam Âleminin, Gazze'de şehit olan çocukların ve ezilen tüm halkların sözcüsü ve sesi olmuştur.



Diplomatik teamüller adına ikiyüzlü olmayı ve üç maymunları oynamayı içselleştirilmek zorunda bırakılmış başta bizim hariciyemiz olmak üzere bu alanda çalışan tüm diplomatlara ilham kaynağı olacak yeni bir model ortaya koymuştur.



Sayın Başbakanımız, milletimizin ve ezilen tüm halkların sesi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu onurlu duruşundan dolayı tebrik ediyor ve asla geri adım atmamasını istiyoruz. Şimon Peres'in yerli temsilcileri olan emekli diplomat artıklarının ve paralı kalemşorların tutumlarını kınıyor, efendilerine benzer bir şekilde başta Başbakanımız olmak üzere tüm milletimizden özür dilemelerini bekliyoruz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KAMU PERSONELİ Haberleri