Başbakan görüntüleri kaldırtmaya çalıştı

Başbakan'ın en yakın çevresindeki danışmanların, gece yarısında söz konusu görüntüleri internet sitelerinden kaldırtmaya çalıştığına tumgazeteler.com olarak şahit olduk.

Daha önce kamuya açmaya gerek görmedik. Fakat, Sayın Baykal'ın iktidarı suçlayarak Genel Başkanlığı bıraktığı konuşmasından sonra, bildiğimizi açıklamanın gerekli olduğuna inandık.


tumgazeteler.com olarak, Hükümete yakın, hatta daha ileri gidelim, Başbakan'ın en yakınındaki ekibin söz konusu görüntüleri yayımlandığı haber sitelerinden kaldırtmaya çalıştığının bire bir şahidiyiz.


Görüntülerin yayımlandığı tek site medyada ismi geçen habervaktim.com sitesi değildi. Pek çok site, görüntüleri MetaCafe'ye link vermek suretiyle yayına koymuştu.


Kasetin yayına girdiği gece 01:15 civarında, Başbakan'ın en yakın danışmanlarından, kasetin yayımlandığı bir kaç sitenin sahibini tanıyıp tanımadığımıza dair telefonlar ve mesajlar aldık. Telefonla görüştüğümüzde, mecliste olduklarını ve hummalı bir şekilde çalıştıklarını belirttiler. Sabah saatlerinde tekrar baktığımızda, söz konusu sitelerde artık o görüntülerin yayımlanmadığını gördük. Bu hengamede Sayın Danışman'a tekrar ulaşıp ismini açıklamak için izin isteyemediğimizden ismini yayımlayamıyoruz. Fakat, gönderdiği bir mesaj halen cep telefonumuzda kayıtlıdır.


Söz konusu kasetin yayına girdiğini ilk öğrenenlerden olmamıza rağmen, bir sonraki gün Anadolu Ajansı soruşturma açıldığı haberini verene dek, sitemizde görüntülerle ilgili hiçbir haber yayımlamadık. Haberi ilk defa "soruşturma açıldı" şeklinde gördük.


Her ne amaç için olursa olsun, her kim yapmış olursa olsun, tumgazeteler.com olarak bu işi tezgahlayan ve bu operasyona alet olanları kınıyoruz. İnsanların yatak odaları üzerinden siyaset mühendisliği yapılmasını lanetliyoruz.


Sayın Deniz Baykal, tumgazeteler.com sitesi, ilk yayına girdiği zamanlarda bir mesaj göndererek başarı dileklerinde bulunmuş, nezaketi ile gönlümüzde yer etmişti. Siyasi fikirlerine katılıp katılmamak hiç önemli değil, özel hayatı ise bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Sayın Baykal'a bu zor zamanlarda destek olmayı, O'na bu komployu kuranları lanetlemeyi kendimize olan saygımız gereği görev addediyoruz.


tumgazeteler.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri