Başbakan Erdoğan'ın etrafı ODTÜ'lülerle dolu

ODTÜ'deki protestolara sert çıkan Başbakan Erdoğan'ın etrafı ODTÜ mezunu kişilerle dolu..

 

Geçtiğimiz hafta Göktürk-2 uydusunun fırlatılış töreni nedeniyle ODTÜ'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğrenciler tarafından protesto edilmişti. Erdoğan da kendisini protesto eden öğrencilere ve ODTÜ yönetimine sert tepki göstermişti.
 
Radikal'den Ömer Şahin, ODTÜ'lülere karşı öfkesi dinmeyen Başbakan Erdoğan'ın etrafındaki ODTÜ mezunlarını kaleme aldı ve "'Başbakan'ın etrafı, işte o hocalar tarafından yetiştirilen öğrencilerle çevrili' dersek abartmış sayılmayız" dedi..
 
İşte Şahin'in o haberi:
 
 
ÖYLE KRİTİK İSİMLER VAR Kİ..
Öyle kritik isimler var ki Başbakan'ın yakın çevresinde. Örneğin 'gölgesi' kadar yanında olan Başmüşaviri Mustafa Varank. İletişim ve Teknoloji konularında Başdanışmanlık yapan Varank, Bakanlar Kurulu listesini görecek kadar Erdoğan'ın güvenini ve yakınlığını kazanmış isim.
 
ERDOĞAN'A BAŞDANIŞMANLIK YAPIYOR
Yolu Harvard'dan geçmiş olan Doç.Dr. Ertan Aydın da ODTÜ kökenli. İç siyaset konularında Erdoğan'a başdanışmanlık yapıyor.
 
Erdoğan'ın konuşmalarını kaleme alan 'yazı ekibi'nin başında olan Aydın Ünal'ı da unutmamak gerek.
 
Başbakan Erdoğan'ın fikir mutfağında görev alan, analiz, anket ve araştırmalarıyla katkı sağlayan başka ODTÜ'lüler de var. Son kongrede MKYK'ya giren Prof. Dr. Yasin Aktay gibi.
 
Yine her ay düzenli kamuoyu yoklaması yapan Pollmark'ın yöneticisi İbrahim Dalmış, SETA Direktörü Hatem Ete, Kamu Diplomasi Koordinatörü Cemalettin Haşimi de ODTÜ mezunu isimler.
 
 
ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri