Başbakan Erdoğan taburcu oldu

Erdoğan, sivil plakalı aracıyla Koşuyolu'ndaki Özel İstanbul Medipol Hastanesi'nden çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Şubat Cuma gecesi ikinci kez operasyon geçirdiği Koşuyolu'ndaki Medipol Hastanesi'nden 48 saatlik tedavinin ardından saat 21.15'de taburcu oldu.

Başbakan Erdoğan'ın tedavi gördüğü hastanenin önü, Başbakanın ilk operasyon geçirdiği günlere göre oldukça sakin geçti. Gün boyu Başbakan için ziyaretçi alınmazken, Başbakanlık korumaları da hastanenin dışı yerine içinde nöbet tuttu. Akşam saatlerinde ameliyatı gerçekleştiren ekibin başında bulunan Prof. Dr. Dursun Buğra'nın hastaneye gelmesiyle birlikte hareketlilik arttı. Prof. Dr. Buğra tarafından son kontrolleri gerçekleştirilen Başbakan Erdoğan'ın taburcu olmasına karar verildi.

Başbakan Erdoğan'ın çıkışı öncesinde sivil plakalı aracı kapalı otoparkta hazır bekletildi. Bomba imha uzmanları Erdoğan'ın çıkışı öncesi uzman köpeklerle arama yaptı. Erdoğan, resmi makam aracı şoförünün kullandığı 34 BG 7868 plakalı araçla beraberinde doktorlarından Prof. Dr. Hüseyin Öz ile birlikte yavaş bir hızla Kısıklı'daki konutuna hareket etti.

Hastaneden taburcu olmadan önce Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçını izlediği öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın konvoyundaki ikinci bir arabayı da kardeşi Mustafa Erdoğan kullandı. Başbakanın eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da bu araçta yer aldı.

 HaberTürk.com

 

video

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri