Bakanlıkta ısıtma krizi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ana hizmet binasındaki kaloriferler Aralık ayı gelmesine karşın çalışmayınca bakanlık personeli zor durumda kaldı

Aralık ayına gelinmesine karşın Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ana hizmet binasında, Ertuğrul Günay'ın makam odası da dahil olmak üzere kaloriferler çalışmayınca bakanlık personeli soğukta kaldı. Yaşanan durum karşısında Bakan Günay'ın makam odasının da elektrikli ısıtıcıyla ısıtıldığı belirtildi.

Kültür Bakanlığı ile hemen yanındaki Ulaştırma Bakanlığı aynı merkezi ısıtma sisteminden ısıtılıyor. Merkezi ısıtma sisteminin bakım ve onarımını düzenli olarak Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Ancak bu yılki bakım çalışmaları yaz aylarında başlatılmayınca bakanlıklar sonbahara hazırlıksız yakalandı. Ulaştırma Bakanlığı'ndaki sorun geçtiğimiz günlerde çözülürken, kaloriferler cuma gününden itibaren yanmaya başladı.Ulaştırma Bakanlığı'nın hemen yanındaki Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki sorun hala çözülemedi. Bu hafta başı yanması beklenen kalorfilerler de henüz yanmadı. Bakan Günay'ın makam odasının da bulunduğu Kültür Bakanlığı'nın ana hizmet binasındaki personelin ısınma ihtiyacının ısıtıcılarla karşılanmaya çalışıldığı belirtildi. Bakanlık kaynakları, sorunun birkaç gün içerisinde çözüleceğini söyledi.
cumhuriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri