-Bakanlıklarda Atamalar

ANKARA (ANKA) – Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı, Bayındırlık ve İskan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı'nda; Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Yaşar Şahin başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, yerine Rasık Altı atandı.
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda; Şanlıurfa Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne, Memet Can Hallaç, Nevşehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne, İbrahim Ünver getirildi. Diyarbakır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne, Kastamonu Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Zeki Mirvelioğlu, Kastamonu Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne, Sakarya Bayındırlık ve İskan Müdürü Cengiz Albayrak, Sakarya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne ise Salih Taç atandı.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Zeki Adlı atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda; Bakanlık Müşaviri Hülya Çerezci, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. (ANKA)
(AS/ZG)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri