Bakan Şahin ile öğrenci arasındaki ilginç diyalog

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtlarken araya giren öğrenci ile arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Bakan şahin ekonomi öğrencisiyim diyen bir öğrencin sorularını yanıtladı. 20 yaşındaki öğrenci, 'Şu an ülkemizde askerler ve eğitimciler gözaltına alınıyor. Ve onlar halkın gözünde vatan haini ilan ediliyor. Ben bundan hiç memnun değilim. Biz artık askere ve eğitimciler egüvenemeyecek miyiz?' diye sordu.

Şahin öğrencininelini tutarak "henüz kimse suçlu değil, kanıtlanmadan da böyle bir şey denmez" diyerek yatıştırdıktan sonra, yargı organları ve savcılar bir takım iddialar ve delillere bağlı olarak hareket ediyorlar. Zaman zaman hatalı davrananlar olabilir ancak bir kişi hatalı diye bütün kurumu tömbet altında bırakamayız. Ayrıca TSK bizim gözbebeğimizdir.' dedi.

Öğrencinin ikinci sorusu ise 'Deniz Feneri' ile ilgiliydi. 'Deniz Feneri haberlerine basın yasağı geldi neden Ergenekon haberlerine gelmiyor?' deyince Bakan Şahin'in biraz gerilmesine neden oldu. Şahin 'bu yasaklar yargının savcıların işi gelipte kimse bana 'Buna yasak koyalım şuna yasak koyalım' diye sormaz dedi....



milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri