Bahçeli'den Erdoğan'ın 61 Hesabına Eleştiri

MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'ın 61 hesabıyla ilgili "Başbakan'ı matematik dehasından dolayı tebrik ediyor kendisinden daha fazlasını bekliyorum" dedi.

Son dönemlerde hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın Trabzon'da yapmış olduğu 61 hesabına da göndermede bulundu.

MHP lideri "Başbakan'ın Trabzon'da yaptığı 61 hesabına değinmek istiyorum. Değişik zamanlarda bizim 40 hesabımızla dalga geçen Başbakan bunu taklit etmiştir. Erdoğan zorlaya zorlaya 61'e tutunmuştur. Başbakan'ı bu matematik dehasından dolayı tebrik ediyor kendisinden daha fazlasını bekliyorum. 30 Mart'ta Trabzon'dan 61'i uman başbakan, mesela Adana, Adıyaman ve Afyonkarahisar'dan ne beklemektedir. Oraların plakası nedir acaba? Bizim 40 hesabımızı 61 rekoruyla kıran Başbakan, toplama ve çıkarmadan ziyade çıkarma ve bölme ile ve elinde abaküs ile yana yakıla hesap yapacaktır." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri