Bahçeli: Gel de oy kullan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fetullah Gülen'in 'Mezarda bulunanların da kalkıp 'evet' oyu kullanmalı' sözlerine sert tepki gösterdi.

Cemaatlerin son yıllarda siyasete çok karıştıklarını savunan Bahçeli, 'Sayın Fethullah Gülen bey, mezardan kaldırıp oy kullandıracağına, gelip oy kullansa daha hayırlı olur diye düşünüyorum' dedi. Manisa ziyaretinde Manisalılara teşekkür eden Bahçeli, Türkiye'de 3 bilinmeyenli denklem olduğunu belirterek, 'Denklemin birincisi, Sayın Başbakan ile Sayın Büyükanıt'ın Dolmabahçe görüşmesidir. İkincisi Bülent Arınç'a yapılmış olan suikast ve kozmik alanda ne tür sonuçlara ulaşıldığıdır. Sonuncusu ise Sayın Başbakan'ın 'açılım' diye nitelendirdiği, bizimse 'yıkım' diye adlandırdığımız projenin hangi aşaması demokratik özelliktir, bunların üçü açıklanmalı' dedi.

CEMAATLER SİYASETE KARIŞIYOR
Bir gazetecinin, Fethullah Gülen'in 'evet' mesajını sorması üzerine Bahçeli, 'Son yıllarda, cemaat ve tarikat liderlerinin, siyasete çok yoğun bir şekilde karıştığına şahit olmaktayız. Sayın Fethullah Gülen bey, mezardan kaldırıp oy kullandıracağına, 12 Eylül'de Amerika'dan gelip oy kullanması daha hayırlı olur diye düşünüyorum'' dedi. Bahçeli, YAŞ kararlarıyla ilgili bir soru üzerine de sürecin devam ettiğini ve 4 Ağustos'u beklediklerini söyledi.

'EVET'ÇİLERİN LİSTESİ
SayIn Başbakan devletin kesesinden yapılan törenlerde, 'Hayır' diyecekleri sıralıyor. Kimi sıralıyor? CHP'yi, MHP'yi sıralıyor. 'Evet' diyenler İmralı, Barzani, AB, okyanus ötesinden bir hoca efendiyle ABD. Bunları niye söylemiyorsun?

''HARLEM'İ Mİ GETİRECEKSİNİZ?
''KalkIyorlar liderlerin boyuyla ya da künefeyle meşgul oluyorlar. Türkiye'de liderlerden oluşan bir basketbol takımı kuracak değilsiniz. Harlem'i Türkiye'ye mi getireceksiniz? İşi ciddiye almak lazım''

AYDIN'DAKİ PANKART YENİDEN ASILDI
MHP Aydın İl binasına asılan pankartın, Aydın Valisi'nin istemiyle kaldırılmasının ardından yaşanan kriz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önceki gün Aydın'a gelişi ile yeni bir boyut kazandı. Olay pankartın bu kez daha da büyütülerek MHP binasına asıldı. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunana MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, amaçlarının gerginlik yaratmak olmadığını ifade ederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın mitinginden önce talep gelmesi durumunda pankartı indireceklerini söyledi. Muti, pankartın partililer ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeniden asıldığını belirtti.
Akşam

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri