Bahçeli "Ajanlara dikkat"

Bahçeli, parti teşkilatlarına, “AKP'nin tahrik yüklü, nifak ve fitne yayan politikalarına, yalanlarına itibar edilmeyecek” uyarısında bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti’nin oy havzasını genişletmek amacıyla, MHP üzerinde yeni oyunlar oynayacağını ve kara propaganda yürüteceğini savunarak, “Hiçbir şart altında AKP’nin tahrik yüklü, nifak ve fitne yayan politikalarına, yalanlarına itibar edilmeyecek, kirletilmiş bilgilere kulak asılmayacak” uyarasında bulundu.

Affedilmez aymazlık
Bahçeli, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler nedeniyle teşkilatlarına dün gönderdiği genelgede Türkiye’nin tarihinin en kritik döneminde sandık başına gideceğini belirtti.
Ak Parti’nin açıkça ABD’nin ileri karakolu gibi hareket ettiğini, özellikle Ortadoğu’daki halk hareketlerine yönelik sözcülük yaptığını savunan Bahçeli, hükümetin gafletinden ve pısırık tutumundan güç alan kanlı terör örgütünün fütursuzca Türkiye’yi tehdit ettiğini kaydetti. Bahçeli, Ak Parti’nin “affedilmez aymazlığı” yüzünden İmralı Canisi’nin Türkiye ile köşe kapmaca oynadığını vurgularken, hükümetin yeni anayasada vereceği tavizlere göre eylemlerin şiddetinin şekilleneceğini öne sürdü.
Bahçeli, teşkilat yöneticileri ve parti mensuplarının ise seçim sürecinde şu hususlara harfiyen uymalarını istedi:

Harfiyen uyulacak!
- Önümüzdeki süreçte bölücü terörün kalkışma, isyan ve provokatif eylemlerinde belirgin bir artış olabileceği dikkate alındığında; Tahrik ve yönlendirmelere karşı uyanık olunacak, hiçbir kavganın ve çatışmanın tarafı olunmayacak, kışkırtmalara karşı konulurken meşru yollardan asla ödün verilmeyecek ve güvenlik mensuplarının görevlerini icra etmeleri için her türlü kolaylık sabırla gösterilecektir.

 Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri