Badem bıyıklılar ordusu mu olacak

Terörle mücadele için kurulacak özel orduda sarkık bıyıklıların görev almayacağını söyleyen AK Parti Genel Başkanvekili Hüseyin Çelik'i “Türk düşmanı” ilan eden MHP Lideri Bahçeli, “Bu ordu badem bıyıklılar ordusu mu olacak” diye sordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, siyasi parti genel başkanları ile görüşme zinciri içerisinde MHP'nin olmayacağını söyledi. Ak Parti Genel Başkan Vekili Hüseyin Çelik'i “Türk düşmanı” ilan eden Bahçeli, “Bir özel ordu kuruyorlar. Bu ordu badem bıyıklılar ordusu mu olacak?” diye sordu. Bazı açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray'a gelen Devlet Bahçeli, MHP Aksaray İl Başkanlığı'nda gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı:

Başbakan üslubunu düzeltsin

Sayın Başbakan'ın siyasi partilerin genel başkanları ile yapmış olduğu görüşme zincirinin içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi yoktur, olmayacaktır da. Çünkü sayın Başbakan, samimiyetini ve güvenirliğini kaybetmiş, nerede neyi konuştuğu zaman, onu nasıl ilerde bir yalan ve iftira ile suçlayacağı belli olmayan bir siyasal kimlik içerisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Onun için bu yalan ve iftiraların bir boyutu da bugün il başkanları toplantısında ifade etmiş olduğu MHP ile ilgili sözlerdir. Sayın Başbakan üslubunu düzeltmeden, zihnini aklamadan, herkese samimi ve güvenilir bir tavır sergilemeden Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan'ı, AKP Genel Başkanı olarak muhatap almayacaktır.

Görüşmeler samimi değil

İki partinin genel başkanının hangi samimiyet içerisinde yaptıkları belli olmayan bir görüşme durumudur. Bana göre, okyanus ötesi senaristlerin Türkiye'de bir AKP- CHP koalisyonunu oluşturabilmek için bir başlangıç adımı olarak gördüğümü ifade edebilirim.

Türk düşmanı Hüseyin Çelik

Hüseyin Çelik, Türk düşmanıdır. İnkârcıdır, iftiracıdır ve nankördür. Özel Harekât mensuplarının yıllardır Güneydoğu Anadolu'da vermiş olduğu o kutsal mücadeleden bihaberdir. O sebepten dolayı konuşmasının hiç ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Yalnız, Özel Harekât mensubu insanların oradaki mücadelesini gölgelemekten başka, o değerli şahsiyetleri üzmekten başka bir anlam taşımaz. Bıyıkları sarkıkmış da, ondan sonra da MHP'li olduklarını söylüyor. Ne yapacağız şimdi, bir özel ordu kuruyorlar. Bu ordu badem bıyıklılar ordusu mu olacak?
Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri